ŽELJA TRENERA JE ISPUNJENA: Krilni fudbaler je dogovorio saradnju sa jesenjim prvakom!

Autor:

Sport

26.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija je stigao.

ŽELJA TRENERA JE ISPUNJENA: Krilni fudbaler je dogovorio saradnju sa jesenjim prvakom!

Foto: FK Polet Nikinci

Igra tim iz Bačkog Brega svoju četvrtu vezanu sezonu u okviru MFL-a Sombor - 1. razred, bio je konkurent za najviši plasman prošle takmičarske godine, a u aktuelnom prvenstvu je otišao korak dalje.

Republika

Sastav Dinama zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, odnosno tri u odnosu na trećeplasirani tim na tabeli. Upravo će se između prva tri kluba u ligi na proleće voditi velika borba za što bolji plasman i šansu za odlazak u viši rang. 

Jesenji prvak je do tog zvanja stigao preko 11 trijumfa i samo jednog poraza, jedini "neuspeh" zabeležen je u petom kolu kada je dočekan Polet (Sivac), koji je uspeo da odnese ceo plen minimalnim trijumfom.

Prelazni rok u Bačkom Bregu otvoren je dolaskom Jovana Čvokića (25), reč je o krilnom napadaču koji stiže iz redova Kule, gde je proveo proteklu kalendarsku godinu. Kako se može čuti iz izvora bliskih klubu, Čvokić je bio velika želja trenera Nikole Eleza.

Republika

Foto: FK Dinamo 1923 Bački Breg

Čvokić u Dinamu

Krilni fudbaler protekle jeseni bio je redovan u startnoj postavi člana PFL-a Sombor, u karijeri je još branio boje Poleta (Sivac), BSK-a iz Bačkog Brestovca, Lipara, Korduna (Kljaljićevo), Slavije (Pivnice), Crvenke i Bratstva 2018 iz Prigrevice.

Po broju postignutih golova u prvom delu prvenstva sastav Dinama se nalazi an trećem mestu u ligi, 37 puta su uspeli da zatresu mrežu rivala, a taj broj bi dolazak Čvokića trebao biti veći tokom proleća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading