VREME JE ZA POVRATAK U SVOJU SELO: Iskusni centarfor po drugi put u karijeri zadužio dobro poznati dres!

Autor:

Sport

26.12.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan rad uprave.

VREME JE ZA POVRATAK U SVOJU SELO: Iskusni centarfor po drugi put u karijeri zadužio dobro poznati dres!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Čelni ljudi Proletera iz Ravnog Sela najavili su jako uzbudljiv prelazni rok u njihovim redovima, što je navelo veliki broj navijača da sa nestrpljenjem isčekuju novajlije u igračkom kadru. 

Republika

U Ravnom Selu prelazni rok je otvoren povratkom Radomana Roganovića, koji je stigao do ojača defanzivnu liniju tima, nakon njega potvrđena je i saradnja sa Sinišom Zeljićem, koji može odgovoriti zadacima na obe bekovske pozicije. 

Dolazak trećeg pojačanja obelodanjen je danas, reč je o Branislavu Zbućnoviću (41) koji se nakon godinu dana provedenih u redovima Naše Zvezde (Silbaš) vraća u Ravno Selo. Iskusni centarfor započeće ovog proleća drugi mandat u dresu Proletera, u prvom je proveo tri godine u klubu i sa velikim uspehom je branio boje svog novog-starog tima.

Republika

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Zbućnović tokom prvog mandata

Zbućnović je u karijeri nastupao za veliki broj klubova, gde je stekao ogromno iskustvo i rado je viđen član u mnogim ekipama širom PFL-a. Provereni napadač branio je boje Budućnosti (Parage), Mladosti (Bački Petrovac), Budućnosti (Gložan), Kulpina i Tatre (Kisač), dok je u par navrata bio i član tima iz Silbaša, gde je imao i poslednji angažman.

Nakon dva defanzivna fudbalera, uprava je dogovorila i dolazak proverenog napadača, koji će sigurno dosta pomoći ekipi kako na terenu, tako i van njega. Branislav je igrač koji ima "njuh" za gol, i njegovo prisustvo će sigurno osigurati više pogodaka na proleće, trenutno devetom napadu u ligi (25 golova).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading