"RAVNOSELSKA MAŠINERIJA": Drugo zimsko pojačanje je potvrđeno u redovima Proletera!

Autor:

Sport

25.12.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna "bomba" u nizu.

"RAVNOSELSKA MAŠINERIJA": Drugo zimsko pojačanje je potvrđeno u redovima Proletera!

Foto: Facebook.com

Nisu navikli u Ravnom Selu da se nađu van TOP 5 pozicija na tabeli, posebno ne da budu bliže zoni ispadanja, nego mestu koje vodi u viši rang takmičenja, i zbog toga će tokom predstojećeg prelaznog roka doći do određenih promena u igračkom kadru.

Republika

Što se tiče dosadašnjih dešavanja po pitanju prelaznog roka, iz Ravnog Sela su stigle dve zvanične informacija, jedna je po pitanju odlaska, dok je druga potvrda pojačanja. Strahinja Grujić je nakon tri godine razdužio opremu Proletera, i on će u narednom periodu braniti boje Kulpina, dok je u tim stigao Radoman Roganović. Prvi novajlija spada u grupu starih-novih igrača, nakon šest meseci provedenih u Iskri iz Kucure odlučio se za opet obuče dobro poznati dres. 

Danas je zvanično potvrđen novi dolazak u Ravno Selo, uprava kluba je dogovorila sve uslove saradnje sa Sinišom Zeljićem (30). Reč je o fudbaleru koji je proteklu kalendarsku godinu bio član Srbobrana, sa kojim je nedavno završene jeseni stigao do plasmana na treće mesto na tabeli. Zeljić može odgovoriti zadacima na više pozicija na terena, ali je uglavnom igra na mestu beka, tokom proteklih šest meseci bio je član najbolje odbrane u ligi.

Republika

Foto: Lična arhiva Siniše Zeljića

Zeljić novi igrač Proletera

Drugo pojačanje Proletera prve fudbalske korake napravilo je upravo u redovima Srbobrana, kasnije je nastupao za Bačku (Despotovo), Mladost-Radost, Jadran iz Feketića i Hercegovac iz Gajdobre. 

Jesenji deo prvenstva tim iz Ravnog Sela je završio serijom od pet mečeva bez trijumfa, u tom periodu su obogatili bodovni saldo sa samo tri boda. Dosadašnjim potezima uprave po pitanju igračkog kadra može se očekivati već u uvodnim kolima proleća prekid tog niza.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading