KRILNI NAPADAČ PARAFIRAO UGOVOR: Već je sada jasno da će ekipa biti dosta jača na proleće!

Autor:

Sport

25.12.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže iz Donjeg Tovarnika.

KRILNI NAPADAČ PARAFIRAO UGOVOR: Već je sada jasno da će ekipa biti dosta jača na proleće!

Foto: Shutterstock

Klub iz Mačvanske Mitrovice zimuje na sredini tabele, po trenutnom plasmanu u ligi, ekipa će jako teško doći u situaciju da se umeša u borbu za sam vrh, ali je isto tako i na sigurnom mestu po pitanju opstanka. 

Republika

Trenutni plasman na osmo mesto u ligi daje prostora upravi da mirno napravi plan za predstojeći period, i da prelazni rok odradi planski, kako bi ekipa "napala" viši rang sledeće sezone. 

Prelazni rok u redovima Podrinja otvoren je dovođenjem centralnog beka, Milana Delića, zatim su stigli Petar Denić i Miloš Stojanović, koji takođe popunjavaju defanzivnu liniju tima. Četvrti novajlija u Mačvanskoj Mitrovici promovisan je u toku jučerašnjeg dana, potvrđena je saradnja sa Nikolom Grujićem (22).

Republika

Foto: FK Podrinje Mačvanska Mitrovica

Grujić četvrti novajlija

Grujić je krilni napadač koji će doneti dodatnu jačinu krajnjoj ofanzivi tima, po broju postignutih golova ekipa Podrinja se nalazi na petom mestu u ligi (29 golova), i taj broj bi dolaskom najnovijeg pojačanja trebao biti dosta veći na proleće. Fudbalsku karijeru Nikola je započeo u školi fudbala Sirmium (Sremska Mitrovica), kasnije je u mlađim kategorijama bio član Radničkog. Seniorski fudbal okusio je u redovima Budućnosti, Mačve iz Bogatića i Jedinstva iz Stare Pazove, dok je poslednji angažman imao u Slobodi iz Donjeg Tovarnika.

Dolaskom dosadašnjih novajlija uprava je pokazala da sprema respektabilan tim za drugi deo prvenstva, zaostatak za liderom je deset bodova, dok je baraž pozicija udaljena jedan bod manje, ali to ne sprečava čelne ljude Podrinja da pokušaju na proleće da stignu do što boljeg plasmana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading