BIVŠI ĐAK ČUKARIČKOG DOGOVORIO SARADNJU: Uprava radi bez odmora - igrački kadar se jača za proleće!

Autor:

Sport

15.12.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denić je drugi novajlija.

BIVŠI ĐAK ČUKARIČKOG DOGOVORIO SARADNJU: Uprava radi bez odmora - igrački kadar se jača za proleće!

Foto: Facebook.com

Odigrao je tim iz Mačvanske Mitrovice dve jako kvalitetne sezone u okviru Vojvođanske lige Jug, ali je leta 2021. godine morao da se pomiri sa selidbom u Sremsku ligu, gde se i trenutno nalazi.

Republika

Sastav Podrinja zimsku pauzu provodi na osmoj poziciji sa 24 osvojena boda. Započeo je tim iz Mačvanske Mitrovice prvenstvo u promenjivoj formi, nakon čega je usledio neshvatljiv pad u igri, gde su zabeležena četiri vezana poraza, u određenoj meri bodovni saldo je ispravljen jer je pre zimske pauze ekipa upisala četiri trijumfa u nizu. 

Učinak od osam trijumfa i sedam poraza, bez remija, nije nešto što se očekivalo od bivšeg člana višeg ranga, uprava želi da se klub na proleće umeša u borbu za sam vrh tabele, i s tim u vezi su već krenuli sa aktivnostima po pitanju jačanja igračkog kadra. Prvi novajlija u Podrinju predstavljen je pre par dana, u Mačvansku Mitrovicu stigao je Milan Delić. Čelni ljudi vredno rade, i juče je promovisan i drugi novajlija.

Drugo zvanično pojačanje Podrinja u zimskom prelaznom roku je Petar Denić (20), koji baš kao i Delić, pokriva pozicije u defanzivnoj liniji tima. Denić je fudbalsku karijeru započeo u Sremu iz Sremske Mitrovice, nakon toga je bio član Čukaričkog, dok je u mlađim kategorijama igrao za OFK Beograd. Prve seniorske korake napravio je u Slogi iz Kraljeva, nakon koje prelazi u Slobodu iz Donjeg Tovarnika, odakle i stiže u Mačvansku Mitrovicu.

Republika

Foto: FK Podrinje Mačvanska Mitrovica

Petar Denić

Denić se tokom jesenjeg dela našao pet puta u protokolu Slobode, od toga je tri puta upisao nastup na terenu. U kupu je sakupio 80 minuta, dok je u prvenstvu na terenu bio skromnih desetak minuta. Petar je mlad fudbaler, kome su prekopotrebni minuti, i zbog toga se odlučio da "siđe" rang niže, kako bi dodatno stekao iskustvo igranja u seniorskom fudbalu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading