TRANSFER BOMBA NA VOJVOĐANSKOM JUGU: Internacionalac stigao u redove Mladosti!

Autor:

Sport

14.12.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva odlaska, aktivirala se uprava i dovela ogromno pojačanje!

TRANSFER BOMBA NA VOJVOĐANSKOM JUGU: Internacionalac stigao u redove Mladosti!

Foto: Starsport

Otvorio je klub iz Bačkog Jarka prelazni rok sa dva izlazna transfera, Željko Jokić i Ilija Erdeljan su nakon jedne polusezone razdužili opremu Mladosti, i oni su u predstojećem periodu slobodni u izboru nove sredine.

Republika

Bivši srpskoligaš zimsku pauzu provešće na 12. poziciji sa 19 osvojenih bodova, plasman u donji deo tabele, blizu zone ispadanja, nije nešto što se očekivalo, i uprava će u predstojećem periodu pokušati da ojača igrački kadar za izazove koji klub očekuju na proleće.

Prvi novajlija u redovima Mladosti je David Hrubik (26) koji je protekle kalendarske godine branio boje ekipe RFK Novi Sad 1921, sa kojom je nastupao u Prvoj ligi Srbije. David igra na poziciji levog spoljneg, i za prolećni deo prvenstva predstavljaće veliko pojačanje za tim iz Bačkog Jarka.

David je ponikao u Vojvodini, za koju je preko U19 selekcije stigao i do prvog tima, nakon čega je otišao u Proleter iz Novog Sada kako bi sakupio prekopotrebne minute u seniorskom fudbalu. Prvo internacionalno iskustvo imao je u dresu švajcarske Lozane, van granica naše zemlje bio je član i Rudara iz Velenja (Slovačka). Vratio se u Srbiju gde je bio član Inđije, Tekstilca i "kanarinaca".

Ekipa Mladosti je dolaskom Hrubika dobila školovanog igrača, koji je već okusio dobro seniorski fudbal, čak i u dosta jačim rangovima takmičenja, ali se trenutno nalazi u padu forme. Partijama u Bačkom Jarku se svi nadaju da će podići samopouzdanje i da će njegov učinak na obe strane terena, kao i sama minutaža biti dosta bolja u odnosu na skoriji period karijere.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading