RASTANAK NAKON JEDNE POLUSEZONE: Klub je zvanično objavio da su dva fudbalera razdužila opremu!

Autor:

Sport

13.12.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je otvoren odlascima.

RASTANAK NAKON JEDNE POLUSEZONE: Klub je zvanično objavio da su dva fudbalera razdužila opremu!

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Bivši redovni učesnik Srpske lige Vojvodine već pet godina zaredom takmiči se u Vojvođanskoj ligi Jug, gde uglavnom prvenstvo završava u donjem delu tabele.

Republika

Prošle sezone sastav Mladosti je završio tik iznad zone ispadanja, prvi tim iznad crte su tada bili, ali je situacija nešto bolja u aktuelnom prvenstvu. Sastav iz Bačkog Jarka na zimsku pauzu ide sa deobe 11. pozicije i 19 osvojenih bodova, situacija na tabeli je takva da peto i 12. mesto deli samo tri boda. 

Odigrala je ekipa prvi deo prvenstva u promenjivoj formi, bila je u krizi rezultata sredinom jesenjeg dela kada su na šest mečeva osvojili samo jedan bod, ali je pred odlazak na zimsku pauzu u velikoj meri popravljen bodovni saldo. Uprava kluba je nakon završetka prvenstva napravila analizu igračkog kadra, i danas je stigla informacija o promenama u istom.

Željko Jokić (23) će nakon pet meseci provedenih u Bačkom Jarku promeniti sredinu, u karijeri je nastupao još za Mladost iz Turije, Indeks, Borac iz Šajkaša, Crvenu zvezdu iz Novog Sada, dok je u omladinskim selekcijama bio i član Spartaka iz Subotice. Opremu Mladosti razdužio je i Ilija Erdeljan (26) koji je istu zadužio početkom meseca septembra. Erdeljan je pre toga bio član Vojvodine iz Bačkog Gradišta, Kozare, Dunava (Stari Banovci), Slobode (Novi Kozarci) i Bečeja 1918.

Zimski prelazni rok u Bačkom Jarku je otvoren sa dva izlazna transfera, trener Puškarić, zajedno sa svojim pomoćnikom, Đorićem će sigurno u dogovoru sa upravom u sledećem periodu raditi i na dovođenju novajlija. "Transfer pijaca" i dalje zvanično nije otvorena, pa će sigurno biti dovoljno vremena da se analizira tržište i da se pronađu adekvatni igrači.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading