ODLUKA JE DONETA: Crveno-beli ostali bez šefa stručnog štaba - uz novog trenera u klub stižu i igračka pojačanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Temerincima je veliki posao u zimskom prelaznom roku.

ODLUKA JE DONETA: Crveno-beli ostali bez šefa stručnog štaba - uz novog trenera u klub stižu i igračka pojačanja!

Foto: FK Sloga Temerin

Temerinska Sloga je jesenji deo šampionata u okviru južne grupe vojvođanskog fudbala okončala na sedmoj poziciji sa ukupno 21 osvojenim bodom, a učinak je mogao biti i daleko bolji da crveno-beli nisu u poslednja tri prvenstvena susreta osvojili svega jedan bod.

 

U ovom momentu ekipa Sloge se nalazi daleko od borbe za vrh tabele s obzirom da imaju 16 bodova manje u odnosu na lidera Hajduk iz Divoša, a shodno činjenici da je ekipa tokom prethodnih meseci zabeležila skor od šest pobeda, isto toliko poraza i tri remija, odlučeno je da dođe do promena u stručnom vođenju ekipe.

Naime, rukovodstvo temerinskih crveno-belih je odlučilo da prekine saradnju sa dosadašnjim trenerom Mirkom Davidovićem i klub od ovog momenta kreće u rešenje gorućeg problema, pronalaska novog šefa stručnog štaba.

Istovremeno su u klubu naglasili da će tokom zimske pauze igrački kadar biti osvežen i da će crveno-beli dres poneti neki novi fudbaleri koji će omogućiti ostvarenje ranije zacrtanih ciljeva.

Foto: FK Sloga Temerin

Sada već bivši strateg temerinskog kluba - Mirko Davidović

 

Da podsetimo, ekipa Sloge iz Temerina je u psoeldnjem susretu prvog dela šampionata ubedljivo poražena na gostovanju u Bačkom Jarku od ekipe Mladosti rezultatom 0:4, a prvo prolećno iskušenje imaće na svom terenu drugog dana meseca marta 2024. godine kada će dočekati Radnički iz Šida.

Biće to lepa prilika za revanš pošto je ekipa Radničkog na startu nove sezone u Šidu ubedljivo slavila rezultatom 3:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading