TENISKA LEGENDA STREPI! Atraktivna SUPRUGA najavila da će ga RASKRINKATI! Prozivao je Đokovića!

Autor: M. M.

Sport

08.05.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nje je stariji čak 30 godina.

TENISKA LEGENDA STREPI! Atraktivna SUPRUGA najavila da će ga RASKRINKATI! Prozivao je Đokovića!

Foto: Instagram

Joana Nastase, supruga legendarnog rumunskog tenisera Ilije Nastasea, izjavila je nedavno da planira da otkrije sve detalje vezane za svoj brak sa 30 godina starijim teniskim šampionom.

Ona je naglasila da je proživela mnoge stvari koje su bile protiv njene volje i da se trenutno nalazi u procesu razvoda od svog supruga. Iako je izrazila bol zbog cele situacije, nije istakla da planira razvod, već da oseća teret u svojoj duši i da ne može više da živi u laži.


Joana je istakla da se oseća opterećeno mnogim stvarima u svom braku, ali nije navela konkretne detalje o prirodi tih problema. Takođe, otkrila je da nema nameru da ćuti o svojim patnjama i da će uskoro progovoriti o svemu što je muči.

Foto: Instagram

Joana

Inače, njen suprug se isticao i po negativnim komentarima na račun Novaka Đokovića, pošto ga je javno kritikovao ističući da je organizacija teniskog turnira "Serbia open" bila besmislena, posebno tokom perioda pandemije koronavirusa. Takođe, hvalio je i uzdizao Rafaela Nadala, naglašavajući da smatra da njegovi uspesi na Rolan Garosu čine izuzetno teškim dostignućem.

Ilija Nastase je bio jedan od najuspešnijih tenisera svoje generacije, osvajajući Grend slem titule i ostvarujući značajne uspehe na teniskim terenima širom sveta. Najbolji je bio na Rolan Garosu i US open i dvaput je igrao finale Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading