KLUB JE UPUTIO APEL NAVIJAČIMA: Kupi dres - budi pravi Sušičanin!

Autor: Vladimir vorih

Sport

13.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupovinom dresa, navijači pomažu klubu.

KLUB JE UPUTIO APEL NAVIJAČIMA: Kupi dres - budi pravi Sušičanin!

Foto: FK Sušica1929

FK Sušica 1929

Fudbaleri Sušice 1929 prvi deo takmičenja u okviru Treće lige Kragujevca okončali su na četvrtoj poziciji sa ukupno 25 osovjenih bodova.

 

Sušičani su zabeležili skor od osam pobeda, jednog remija i četiri poraza i u nastavak takmičenja ulaze sedam koraka zaostatka u odnosu na lidera Šumadiju iz Čumića, ali niko u ekipi ne gubi nadu da trenutno bodovni deficit ne može biti nadoknađen tokom predstojećeg proleća.

Klub je početkom meseca novembra predstavio i novu garnituru sportske opreme pod zanimljivim sloganom "Naš kraj, naša pravila", a sada je uputio i apel navijačima:

- Poštovani navijači, krajnji rok za prijavu za kupovinu navijačkih dresova biće nedelja 17. decembar. Ukoliko ste zainteresovani možete se obratiti klubu putem zvanične Instagram stranice, ili putem telefona na broj 064/4608-770.

Foto: FK Sušica1929

Novi golmanski dres

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Sušice 1929 u premijernom prolećnom susretu gostuje Kragujevcu koji je na startu sezone slavio rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading