NAJAVA IZLASKA IZ KRIZE, ILI POTPUNA AGONIJA: Meč koji će dati odgovore na mnoga pitanja - bodovi su neophodni i jednima i drugima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon susreta na "Karađorđu" mnogo toga će biti jasnije.

NAJAVA IZLASKA IZ KRIZE, ILI POTPUNA AGONIJA: Meč koji će dati odgovore na mnoga pitanja - bodovi su neophodni i jednima i drugima!

Foto: FK Smederevo1924

Ostalo je još da se odigra 90 minuta fudbala u jesenjem delu sezone, ali upravo navedeni meč može biti putokaz obema ekipama za ono što mogu očekivati tokom prolećnih prvoligaških borbi.

 

Na programu je zaostali susret 17. kola Prve lige Srbije u kojem će novosadska Mladost GAT na "Karađorđu" dočekuje ekipu Smedereva 1924, a opšti je utisak da će duel dve ekipe koje ne beleže očekivane rezultate, dati odgovor na mnoga pitanja.

Popularni "gatovci" od starta nove sezone suočavaju se sa velikim problemima. Ekipa koja je prethodne sezone bila deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, tek u poslednjih šest odigranih utakmica uspela je da zabeleži dva trijumfa čime su fenjer prvoligaškog karavana prepustili gradskom rivalu RFK Novom Sadu 1921, ali je jasno da bez serije uspeha, borba za opstanak neće biti uspešna.

Sa druge strane Smederevo 1924 od starta sezone sa nalazi u samom vrhu tabele i mnogi su ekipu "oklopnika" videli kao jednu od glavnih konkurenata za plasman u elitu, ali je ekipa u poslednjih mesec i po dana zapala u rezultatsku krizu čime je i sam plasman u plej-of fazu takmičenja doveden u pitanje.

Foto: Starsport

Na "Karađorđu" se kroji sudbina "gatovaca" i "oklopnika"

 

- Prva liga Srbije, 17. kolo:

Mladost GAT (Novi Sad) - Smederevo 1924 (Smederevo)

Stadion: "Karađorđe", Novi Sad

Datum: Četvrtak, 14. decembar

Početak: 13 časova

 

 

Dve ekipe su do sada odigrale samo jedan zvanični susret. Bilo je to u okviru drugog prvenstvenog kola kada su na stadionu u Smederevu podelili bodove rezultatom 1:1.

Za očekivati je da će ljubitelji fudbala imati priliku da uživaju u otvorenoj igri dve ekipe, s obzirom da podelom bodova u ovom momentu, niko ne bi bio zadovoljan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading