PRINC VILIJAM PROGOVORIO O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON: Izustio samo JEDNU REČ

Autor:

Svet

11.05.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je brodom u petak na ostrvo Scili i te je rekao okupljenima da je njegova porodica "prilično uznemirena" što je došao ovamo bez njih.

PRINC VILIJAM PROGOVORIO O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON: Izustio samo JEDNU REČ

Foto: www.profimedia.rs

Britanskprinc Vilijam u petak je rekao da se njegova supruga Kejt "oseća dobro", u retkom javnom komentaru o princezi od Velsa koja prolazi preventivnu hemoterapiju protiv raka. Nakon što joj je posle operacije abdomena početkom ove godine otkriven rak, Kejt je u martu objavila da je na lečenju.

Tada je rekla da se oseća dobro, ali kancelarija kraljevskog para rekla je da neće redovno objavljivati informacije o njenom zdravstvenom stanju i da se princeza neće vratiti javnim dužnostima sve dok joj doktori ne kažu da je dovoljno dobro da to i učini.

Međutim, tokom posete bolnici, pored obale Kornvala na jugozapadu Engleske, princ Viliijam odgovorio je da je njegova supruga "dobro".

Porodica je "prilično uznemirena"

Prestolonaslednik, koji je takođe i vojvoda od Kornvala, na dvodnevnom je putu u toj regiji, gdje je posetio gradilište novog projekta koji bi trebao da se pozabavi pitanjem beskućništva, proveo je vreme na plaži s lokalnim skupinama i posetio obližnju bolnicu.

Došao je brodom u petak na ostrvo Scili i te je rekao okupljenima da je njegova porodica "prilično uznemirena" što je došao ovamo bez njih.

Vilijam se sastao s lučkim radnicima i lokalnim poduzetnicima na najvećem ostrvu Sent Meri, a poveo je razgovor o pripremama za letnju turističku sezonu.

Njegov otac, kralj Čarls, u četvrtak je obavljao svoje kraljevske dužnosti, posetivši koledž za vojnu obuku, što je njegov poslednji izlazak u javnost otkad se vratio dužnostima nakon dijagnoze raka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading