PORTRET KRALJA ČARLSA POSTAO PREDMET SPRDNJE, A SADA SE POJAVIO I KEJTIN! Fanovi besni zbog PRIKAZA Kejt Midlton, pogledajte i zašto

Autor:

Svet

23.05.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi tvrde da je ovo najgori portret člana kraljevske porodice do sada

PORTRET KRALJA ČARLSA POSTAO PREDMET SPRDNJE, A SADA SE POJAVIO I KEJTIN! Fanovi besni zbog PRIKAZA Kejt Midlton, pogledajte i zašto

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Hollie Adams/Pool Photo via AP

Prošle nedelje javnost je bila iznenađena novim portretom kralja Čarlsa III koji je izazvao kontroverze među brojnim stručnjacima.

Međutim, nedavno se na naslovnici magazina Tatler pojavio portret princeze Kejt Midlton, koji je izazvao još veću pažnju javnosti, posebno zbog okolnosti koje su ga pratile.

 

 

Portret princeze Kejt oslikan kao počast njenoj hrabrosti

Naslikala ga je britansko-zambijska slikarka Hana Uzor, koristeći različite fotografije princeze kao inspiraciju.

Osim portreta princeze Kejt, magazin je objavio i portrete pokojne kraljice Elizabete II. i kralja Čarlsa. Međutim, reakcije obožavatelja kraljevske porodice na portret princeze Kejt bile su pomešane.

Kritike portreta princeze Kejt

Neki od komentara na portret princeze Kejt uključivali su izjave poput: "Ovo izgleda kao da je nacrtalo dete", "Kako je odjednom postala Azijatkinja?", "Ovo nije odraz lepe žene".

Kritike su takođe izražavale razočaranje i nedoumicu u vezi sa izgledom princeze na portretu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

 

Upoređivanje portreta članova kraljevske porodice

Nakon što je kralj Čarls III otkrio svoj portret, društvene mreže su se brzo ispunile šalama i komentarima. Autor portreta, samouki britanski slikar Jonatan Yeo, bio je predmet poređenja sa likovima poput Hana Soloma i Vigoma Karpatijana iz filma "Isterivači đavola".

Kontroverzne reakcije na portret kralja Čarlsa

Komentari ispod portreta kralja Čarlsa izražavali su različite interpretacije, uključujući izjave poput: "Izgleda kao da se kupa u krvi", "Deluje kao da monarhija gori u plamenu ili da kralj gori u paklu".

Ove reakcije su dodatno produbile kontroverze oko portreta kralja Čarlsa.

Cela situacija oko novih portreta kraljevske porodice izazvala je burne reakcije i rasprave u javnosti, a samo vreme će pokazati kakav će biti konačan utisak ovih umetničkih dela na istoriju kraljevske porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading