OD MAJINOG HONORARA ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Isplivala cifra koja Marinkovićki legne na račun svakog meseca, evo zašto je ona KRALJICA RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Taki Marinković se još tokom "Zadruge 6" izlanuo koliko je njegova ćerka hiljada evra bacila niz vodu kada je bila kažnjena mesečnim honorarom.

OD MAJINOG HONORARA ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Isplivala cifra koja Marinkovićki legne na račun svakog meseca, evo zašto je ona KRALJICA RIJALITIJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Maja Marinković jedna je od najplaćenijih učesnica, s obzirom na to da već dugi niz godina učestvuje u popularnom TV formatu i da uvek zavrti oko sebe dobru priču. Sada je isplivala i cifra njenog mesečnog honorara zahvaljujući kom se od nje i očekuje da privlači pažnju javnosti svojim kontroverznim ponašanjem. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković je kraljica rijalitija

Prema nezvaničnim informacijama, tokom šeste sezone rijalitija, Maja je zarađivala oko 15.000 evra mesečno, a očekuje se da je taj honorar u ovoj sezoni, odnosno "Eliti", još veći.


- Visina Majinog honorara otkrivena je tokom "Zadruge 6", kada je bila kažnjena smanjenjem mesečnog honorara. Tada je njen otac, Radomir Marinković Taki, nehotice otkrio da je njegova ćerka time "bacila 15.000 evra u vodu" - priseća se upućeni izvor. 

Ovo je samo jedan od primera koji pokazuje koliko su finansijski detalji života rijaliti učesnika intrigantni za javnost.


Kako se u svakoj sezoni rijalitija uvek neka priča vrti oko Marinkovićeve, tako je i u "Eliti".
Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak i Maja Marinković intrigiraju javnost

Maja je trenutno u vezi sa Stanislavom Krofakom, čiji su roditelji jasno izneli stav da ne podržavaju ovu vezu. S druge strane, njen otac je izrazio svoje mišljenje nazvavši Krofaka "Majinim fanom". Ova ljubavna drama i porodični sukobi dodatno su privukli pažnju medija i javnosti, stvarajući kontinuiranu pažnju oko Majinog privatnog života.

Maja Marinković je svojom pojavom u rijaliti programima postala ne samo poznata ličnost već i predmet intenzivne medijske pažnje. Njen finansijski uspeh, ljubavni život i porodični sukobi čine njen život intrigantnim i privlačnim za istraživače rijaliti sveta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
đuro

11.05.2024 13:46

Bruka i sramota to nemju doktori koji spašavaju ljudske živote a ova nepismena šta od nje čuti pametno sem voajeri da gledaju xxx