PRAZNICI NAM STIŽU: Nakon akcije "Svi za Kosmet", Novosađani organizuju i podelu novogodišnjih paketića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ove godine "kanarinci" ne prekidaju tradiciju.

PRAZNICI NAM STIŽU: Nakon akcije "Svi za Kosmet", Novosađani organizuju i podelu novogodišnjih paketića!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 prvi deo šampionata okončali su na poslednjoj poziciji prvoligaške tabele sa svega 13 osvojenih bodova i u nastavku šampionata predstoji im grčevita borba za opstanak.

 

Klub je u 20 odigranih prvenstvenih mečeva ostvario svega tri trijumfa, četiri remija i čak 13 poraza, uz napomenu da je ekipa ima i najslabiju odbranu u prvoligaškoj konkurenciji s obzirom da su primili čak 35 pogodaka.

I pored slabih rezultatskih ostvarenja seniorskog tima, rukovodstvo "kanarinaca" nastavlja sa prednovogodišnjom tradicijom.

RFK Novi Sad 1921 već drugu godinu za redom podržava humanitarnu organizaciju "Svi za Kosmet". Ovogodišnje donacije novogodišnjih paketića za najugroženije srpske porodice na Kosovu i Metohiji sakupljane su na Detelinarskoj pijaci, gde su članovi omladinske škole "kanarinaca" pokazali veliko srce i solidarnost.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Mladi "kanarinci" u akciji "Svi za Kosmet"

 

Istovremeno će klub obradovati mališane sa Detelinare. Podela novogodišnjih paketića biće održana 14. decembra u 16 časova na platou ispred robne kuće na Detelinari.

Nakon novogodišnjih praznika "kanarinci" će započeti pripreme za polusezonu u kojoj će pokušati da sačuvaju status člana drugog stepena srpskog klupskog fudbala, a već u prolećnoj premijeri očekuje ih najteži mogući protivnik, s obzirom da će gostovati na Omladinskom stadionu, lideru takmičenja, ekipi OFK Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading