I TO SE DOGODILO: Velika nada Crvene zvezde upisala prve seniorske minute - stručnjaci su saglasni, pred njim je BLISTAVA KARIJERA!

Autor: Vladimir vorih

Sport

12.12.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da oseti čari seniorskog fudbala.

I TO SE DOGODILO: Velika nada Crvene zvezde upisala prve seniorske minute - stručnjaci su saglasni, pred njim je BLISTAVA KARIJERA!

Foto: FK Crvena zvezda

Veliki broj sjajnih fudbalera iznedrila je škola Crvene zvezde, a većina njih je svoje prve seniorske minute zabeležila u redovima RFK Grafičara koji se već pet sezona u kontinuitetu takmiči u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Saradnja velikana sa beogradske Marakane i kluba sa Senjaka traje već više od šest godina i tokom navedenog perioda mnogobrojni supertalenti su put do crveno-belog dresa tražili preko opreme ljubičastih boja.

Za sada poslednji koji je krenuo tim putem, jeste supertalentovani Luka Nikolić.

Reč je o osamnaestogodišnjem fudbaleru koji može da odgovori svim pozicijama u veznom redu i koji je zvanično član U-19 ekipe RFK Grafičara, a trener Marko Neđić mu je ukazao poverenje tokom poslednjeg jesenjeg prvenstvenog duela koji je odigran u ponedeljak 11. decembra.

Nikolić je u meču protiv RFK Novog Sada 1921 koji su "grafosi" rešili u svoju korist rezultatom 2:1, u igru ušao u 84. minutu čime je zabeležio svoje prve seniorske minute.

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Trenutak kada je Luka Nikolić stupio na seniorsku scenu

 

- Luka Nikolić:

Datum rođenja: 11. mart 2005. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Rad (Beograd)-mlađe kategorije, Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije, RFK Grafičar (Beograd)-mlađe kategorije, RFK Grafičar (Beograd)

Treba napomenuti da je Luka Nikolić prosleđen na pozajmicu u ekipu RFK Grafičara od strane Crvene zvezde, a u redove crveno-belih bi trebao da se vrati po okončanju aktuelne 2023/24 sezone. Pretpostavka je da će mu trener Neđić tokom proleća i češće ukazivati poverenje, a ostaje nada da će mladi fudbaler navedeno iskoristiti i da će srpski fudbal uskoro dobiti još jednog sjajnog fudbalera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading