VAŽNO SAOPŠTENJE FUDBALSKOG SAVEZA: Klubovi iz prestonice ovo moraju znati - prolećna ostvarenja će zavisiti od predstojećeg perioda!

Autor: Vladimir vorih

Sport

12.12.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Fudbalskog saveza Beograda doneli su važnu odluku.

VAŽNO SAOPŠTENJE FUDBALSKOG SAVEZA: Klubovi iz prestonice ovo moraju znati - prolećna ostvarenja će zavisiti od predstojećeg perioda!

Foto: FSB

Beogradski fudbalski klubovi uglavnom se već nalaze na zimskom odmoru, ali će predstojeći period za čelnike sportskih kolektiva i te kako biti radan i turbulentan.

 

Neretko se događa da uzbuđenja u prelaznom roku nadvise i ono što igrači pruže na zelenom tepihu, a svakako se očekuje da oči svih ljubitelja fudbala početkom Nove 2024. godine budu usmerena ka "zimskoj pijaci".

Tim povodom Fudbalski savez Beograda je izdao važno saopštenje:

- Fudbalski savez Beograda obaveštava sve klubove sa svoje teritorije da će u petak 19. januara 2024. godine početi Zimski prelazni rok za igrače. Ovaj prelazni rok trajaće do 16. februara 2024. godine. U tom periodu fudbaleri i fudbalerke koji žele da promene klub mogu to uraditi ukoliko poseduju za to neophodnu dokumentaciju.

Foto: FK Polet Nikinci

Prelazni rok uvek donosi velika uzbuđenja

 

Iz navedenog se vidi da je pred klupskim čelnicima mesec dana pregornog rada u formiranju što boljih ekipa koje će im omogućiti ostvarenje zacrtanih klupskih ciljeva tokom predstojećeg proleća.

Takmičenja u ligama pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda u 2024. godini startuju u mesecu martu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading