POTPIS VREDAN BORBE ZA VRH TABELE: Crveno-beli ostali bez važne poluge u timu - ubuduće će nositi dres velikog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer vredan pažnje.

POTPIS VREDAN BORBE ZA VRH TABELE: Crveno-beli ostali bez važne poluge u timu - ubuduće će nositi dres velikog rivala!

Foto: Shutterstock

Fudbaleri Radničkog iz Nove Pazove pre nešto više od jedne decenije bili su članovi drugog stepena srpskog klupskog fudbala, a već petu sezonu u kontinuitetu takmiče se u Vojvođanskoj ligi Jug, ali ovoga puta imaju jasno izražene ciljeva koji su vezani za plasman u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana.

 

Jesenji deo šampionata okončali su na četvrtoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, dva remija i šest poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa 13 bodova zaostatka za Slobodom iz Donjeg Tovarnika koja se nalazi na poziciji koja vodi u baraž mečeve za popunu višeg stepena takmičenja.

Međutim, niko u Novoj Pazovi ne želi da se odrekne borbe za vrh tabele dok god postiji i teoretska šansa da se do navedenog dođe, a u tom cilju rukovodstvo kluba je angažovalo pojačanje koje će unaprediti napadački potencijal ekipe.

Iz redova temerinskog TSK-a dolazi Miloš Ergarac.

Reč je o dvadesettrogodišnjem ofanzicu koji će se po prvi put okušati u klubu vam temerinske opštine. On je pre dresa TSK-a nastupao za temerinsku Slogu u periodu od 2019. do 2022. godine.

Foto: Privatna arhiva/Miloš Ergarac

Prvi put napušta temerisnku opštinu - Miloš Ergarac novo pojačanje novopazovačkog Radničkog

 

U prethodnoj polusezoni Ergarac je tri puta tresao protivničke mreže.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa novopazovačkog Radničkog će drugog dana meseca marta 2024. godine na svom terenu dočekati ekipu Donjeg Srema 2015 iz Pećinaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading