POJAČANJE VREDNO ŠAMPIONSKE TITULE: Gol je njegovo drugo ime - ove zime oblači dres lidera na tabeli!

Autor: Vladimir vorih

Sport

11.12.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakva transfer bomba dugo nije detonirala u Divošu.

POJAČANJE VREDNO ŠAMPIONSKE TITULE: Gol je njegovo drugo ime - ove zime oblači dres lidera na tabeli!

Foto: Starsport

Fudbaleri Hajduka iz Divoša prvi deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su sa skorom od 11 pobeda i četiri remija, što je bilo dovoljno za osvajanje jesenjih lovorika.

 

Ekipa je tokom 15 prvenstvenih mečeva ostvarila i fantastičan gol količnik 34:5, ali dolazak iskusnog napadača u zimskom prelaznom roku garantuje još veću efikasnost koja će zasigurno pomoći ekipi u ostvarenju istorijskog plasmana u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana, a posebno treba istaći da je Hajduk pre samo jedne decenije bio član šestog stepena takmičenja, Druge sremske lige.

Novi član Hajduka iz Divoša postao je Lazar Veselinović.

Za sve one koji ne znaju, reč je o iskusnom tridesetsedmogodišnjem napadaču koji stiže iz ekipe Kulpina u kojoj je tokom prethodne jeseni u okviru Područne fudbalske lige Sombor postigao 13 pogodaka.

Treba napomenuti da Veselinović iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Između ostalih klubova, nastupao je za novosadsku Vojvodinu, Inđiju, subotički Spartak, novosadski Proleter, Hajduk iz Kule, Rad,..., a tokom internacionalne karijere nastupao je u Belorusiji, Južnoj Koreji i Mađarskoj.

Foto: Starsport

Velike borbe je vodio i sa defanzivcima Partizana

 

- Lazar Veselinović:

Datum rođenja: 4. avgust 1986. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Vojvodina U-19 (Novi Sad), Šajkaš (Kovilj), Vojodina (Novi Sad), Inđija (Inđija), Palić Koming (Palić), Spartak (Subotica), ČSK-Pivara (Čelarevo), Proleter (Novi Sad), Mladi radnik (Požarevac), Hajduk (Kula), Dinamo Minsk (Belorusija), Pohang Stilers (Južna Koreja), Mezokovesd (Mađarska), Rad (Beograd), Šajkaš 1908 (Kovilj), Kulpin (Kulpin)

Svakako će ekipa Hajduka iz Divoša sa njim i špicu napada dobiti na znanju i iskustvu koje će im omogućiti toliko željeni plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala. 

Priliku za debi u novoj ekipi Lazar Veselinović će imati drugog dana meseca marta naredne godine kada je na programu veliki derbi u kojem će Hajduk ugostiti ekipu Jedinstva iz Rumenke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading