FORMIRA SE DRIM TIM: Novo pojačanje je stiglo - on će biti garant bolje efikasnosti ekipe tokom proleća!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Batovcu ne sede skrštenih ruku.

FORMIRA SE DRIM TIM: Novo pojačanje je stiglo - on će biti garant bolje efikasnosti ekipe tokom proleća!

Foto: FK Batovac

Fudbaleri Batovca iz istoimenog mesta u opštini Požarevac, drugu godinu za redom takmiče se u okviru Braničevske okružne lige, a ostvarenja nakon prvog dela šampionata nisu bila na željenom novou.

 

Nakon 14 jesenjih prvenstvenih mečeva Batovac sa skorom od četiri pobede, jednim remijem i devet poraza, zauzima 12. poziciju na tabeli sa 13 osvojenih bodova i u nastavku takmičenja predstoji im borba za očuvanje statusa okružnog ligaša.

Kako bi se u nastavku šampionata ostvarili bolji rezultati klub je već angažovao mladog i perpsektivnog Dušana Milutinovića. Reč je i dvadesetogodišnjem defanzivcu koji je prethodnih godinu i po dana proveo u redovima Obilića iz Živice gde je imao prilike da se isproba i u zonskom rangu takmičenja.

Pored navedenog defanzivca, klub jača i svoj ofanzivni deo ekipe.

Član Batovca postao je i Lazar Stanojević. Reč je fudbaleru koji je ponikao u redovima Batovca i koji je bio najbolji strelac ove ekipe u prethodnoj sezoni.

Foto: FK Batovac

Povratak kući - Lazar Stanojević

 

Poslednjih šest meseci Stanojević je proveo u redovima Borca 012 iz Zabele koja je prvi deo šampionata u okviru gradske fudbalske lige Požarevac okončala na liderskoj poziciji sa učinkom od 13 pobeda u isto toliko odigranih mečeva i gol količnikom 54:6.

Stanojević će biti jedan od glavnih aduta Batovca tokom nastavka sezone, a treba napomenuti da će Batovac u prolećnoj premjri gostovati u Petrovcu na Mlavi ekipi Trgovačkog. Prvi ovosezonski duel dve ekipi okončan je trijumfom Batovca rezultatom 2:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading