REŠAVA SE GORUĆI PROBLEM: Uprava kluba je dovela mladog i perspektivnog štopera iz zonskog ranga!

Autor:

Sport

09.12.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično pojačanje!

REŠAVA SE GORUĆI PROBLEM: Uprava kluba je dovela mladog i perspektivnog štopera iz zonskog ranga!

Foto: FK Batovac

Mladi sportski kolektiv Batovca igrao je prošle sezone po prvi put Braničevsku okružnu ligu, i uspeo je da održi članstvo u istoj nakon baraža za opstanak.

Republika

U aktuelnoj sezoni ekipa je u prva tri kola osvojila šest bodova, nagoveštavao se dosta bolji plasman u odnosu na prošlu godinu, ali je tim upao u krizu, na sedam vezanih utakmica osvojen je samo jedan bod. Do kraja jesenjeg dela tim je osvojio još šest bodova, što je bilo dovoljno za ukupnih 13, odnosno za 12. poziciju na tabeli.

Trenutni plasman opet vodi Batovac u baraž za opstanak, što upravi kluba nije bio cilj, i s tim u vezi čelni ljudi su krenuli sa jačanjem igračkog kadra. I pored toga što prelazni rok zvanično nije otvoren, dogovoren je prvi novajlija za nastavak prvenstva.

Mladi i perspektivni defanzivni fudbaler, Dušan Milutinović (20) zadužio je opremu Batovca za predstojeći period. Milutinović je proteklih godinu i po dana bio član Obilića (Živica) gde je i ponikao, i gde je imao prilike da se isproba i u zonskom rangu takmičenja.

Novajlija u dresu Batovca bio je član i Mladog radnika iz Požarevca, gde je prošao njihovu školu. Iako sa "mladom krštenicom", popularni Milutinac je već skupio određeno iskustvo igranja u zonskom i okružnom rangu takmičenja, i predstavljaće veliko pojačanje na štoperskoj poziciji u timu.

Po broju primljenih golova, Batovac ima treću najlošiju odbranu u ligi, i potez uprave da prvi novajlija upravo bude defanzivni fudbaler, uopšte ne čudi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading