DUGOGODIŠNJA ŽELJA JE TU: Sportski direktor Milenković otvara prelazni rok velikim transferom - nakon 11 godina Pantelić menja klub!

Autor:

Sport

09.12.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je dogovoreno!

DUGOGODIŠNJA ŽELJA JE TU: Sportski direktor Milenković otvara prelazni rok velikim transferom - nakon 11 godina Pantelić menja klub!

Foto: Facebook.com

Odigrao je tim iz Novog Sela jesenji deo Raške okružne lige po principu toplo-hladno, i iz tog razloga je ekipa stigla do plasmana na sredinu tabele, tačnije na osmo mesto u ligi. 

Republika

Sastav Omladinca osvojio je 17 bodova na 13 mečeva, zabeležena su pet trijumfa, dva remija i šest poraza. Član zonskog ranga od pre tri godine i dalje ne uspeva da pronađe pravu formu, i da se uključi u borbu za najviši plasman, ali se to može promeniti na proleće. Uprava kluba radi na jačanju igračkog kadra, i već je dogovoren i prvi novajlija. 

Dugogodišnja želja Omladinca, Stefan Pantelić (31) stiže u Novo Selo nakon epizode u redovima Ibra koja je trajala punih 11 godina. Reč je o igraču koji može da odgovori zadacima na više pozicija u zadnjoj liniji, ali je uglavnom na štoperskom mestu. Tokom svoje dugogodišnje karijere u timu iz Mataruške Banje stekao je renome jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji u ligi.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Dugogodišnja želja je ispunjena

Ove polusezone odigrao je svih 13 utakmica, na terenu je proveo 1196 minuta i za to vreme je uspeo da se upiše tri puta u listu strelaca. Ljubitelji fudbala u Novom Selu su u Stefanove kvalitete mogli da se uvere i u 13. kolu kada je bio jedan od najboljih pojedinaca Ibra u meču protiv Omladinca, taj susret je završen minimalnim trijumfom gostujućeg sastava. 

U karijeri je pored Ibra nastupao i za Metalac iz Kraljeva, njegov dolazak predstavljaće veliko pojačanje za Omladinac, imajući u vidu da je tim iz Novog Sela jako čvrst u defanzivnoj liniji, sada se očekuje da to bude još više. 

Veliki posao uprave kluba, tačnije sportskog direktora, Marka Milenkovića, koji je od trenutka stupanja na dužnost maksimalno posvećeno i ozbiljno pristupio sklapanju timu za narednu polusezonu, iako prelazni rok još nije zvanično počeo, već se može videti da nas očekuju velika uzbuđenja u Novom Selu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading