GATOVCI DOČEKUJU ŠAPČANE: Domaćin juri prvi trijumf pred svojim navijačima, dok gosti žele da zimsku pauzu provedu u gornjem delu tabele!

Autor:

Sport

09.12.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći duel ova dva tima za nepuna četiri meseca.

GATOVCI DOČEKUJU ŠAPČANE: Domaćin juri prvi trijumf pred svojim navijačima, dok gosti žele da zimsku pauzu provedu u gornjem delu tabele!

Foto: FK Mladost GAT

U okviru 20. kola Prve lige Srbije ekipa Mladosti GAT ugostiće sastav Mačve iz Šapca, utakmica se igra u nedelju, 10. decembra od 13 časova.

Republika

Domaćin sutrašnjeg duela trenutno se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova nakon 19 odigranih mečeva. Sastav Mladosti GAT zabeležio je jedan trijumf uz osam remija, dok su devet puta ostalih bez bodova. Što se tiče gol razlike, mrežu rivala su tresli 12 puta, dok su dva puta više morali da vade loptu iz svog gola.

Sredinom nedelje tim iz Novog Sada je odigrao i meč u okviru 1/8 finala Kupa Srbije, tada je Vojvodina slavila sa 2:0, i time je izbacila sastav Mladosti iz daljeg takmičenja u kupu. Upravo su nedeljni rivali odigrali susret u okviru 1/16 kupa, tada su "Gatovci" slavili na gostovanju u Šapcu rezultatom 1:0.

 

 

Nedeljni gost u Novom Sadu sa 27 osvojenih bodova nalazi se na deobi sedme pozicije na tabeli. Bivši superligaš već dve sezone završava u donjem delu tabele, što ga kasnije vodi u "plej-aut" zonu, tj. borbu za opstanak, ali je sada situacija dosta bolja.

Šapčani su tokom prvog dela jesenjeg šampionata igrali zaista u odličnoj formi, ali su od od 11. kola napravili niz šest mečeva bez trijumfa, i u tom periodu su zabeležena četiri poraza, što je pokvarilo plasman na tabeli.

Prvi ligaški duel ova dva tima u aktuelnom prvenstvu završen je pobedom tadašnjeg domaćina, Mačve iz Šapca rezultatom 2:0, u kupu je slavila Mladost, tako da će ovo biti treći susret za nepuna četiri meseca.

Mladost GAT (Novi Sad) - Mačva (Šabac)

Nedelja, 10. decembar od 13 časova

Stadion FK Mladost GAT

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading