EKSKLUZIVNO SAZNANJE NAŠEG PORTALA: Superligaški trener sa međunarodnim iskustvom stiže na klupu člana Međuopštinske lige!

Autor:

Sport

09.12.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi šef struke zeleno-belih!

EKSKLUZIVNO SAZNANJE NAŠEG PORTALA: Superligaški trener sa međunarodnim iskustvom stiže na klupu člana Međuopštinske lige!

Foto: FK Palilulac Beograd

Bivši srpskoligaš iz Beograda na dobrom je putu da vek postojanja proslavi plasmanom u viši rang, trenutno je Palilulac na pola puta do tog uspeha.

Republika

Ekipa zimsku pauzu u Međuopštinskoj ligi Beograd (grupa B) provodi na prvoj poziciji sa dva boda prednosti u odnosu na prve pratioce. Učinak od sedam trijumfa i dva poraza bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka, a da se na istom mestu završi i na kraju sezone potreban je veliki i naporan rad.

U dosadašnjem toku prvenstva ekipu je sa klupe predvodio Dejan Danojlić (46), koji je pored trenerske, obavljao i funkciji predsednika kluba. Uspeo je sa igračima da stigne do titule jesenjeg prvaka, ali je nakon toga stigla odluka da je vreme da se na to mestu nađe čovek koji će isključivo biti zadužen za teren i igrački kadar.

Republika

Foto: Privatna arhiva Predraga Pejovića

Novi "šef" Palilulca

Na klupu Palilulca za nastavak prvenstva seo je superligaški trener sa međunardonim iskustvom, Predrag "Peja" Pejović (58). Novi šef stručnog štaba je dobro poznato ime u Beogradu i okolini, u karijeri je vodio veliki broj klubova, a najviše se ističe njegov period proveden u Inđiji. Poslednji trenerski angažman imao je u Jedinstvu iz Stare Pazove, a u bliskoj prošlosti vodio je između ostalog i Bačku 1901, IMT, Borac iz Sakula...

Dolaskom Pejovića ciljevi kluba se ne menjaju, već postaju samo još veći, Palilulac želi da vek postojanja proslavi ujedno i plasmanom u viši rang, i time će težiti tokom prolećnog dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading