I PORED POVREDE, JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA: Kapiten tima iz Darosave predvodi listu strelaca!

Autor:

Sport

09.12.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlović je na sedam jesenjih mečeva pokazao da vredi.

I PORED POVREDE, JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA: Kapiten tima iz Darosave predvodi listu strelaca!

Foto: Privatna arhiva Nikole Pavlovića

Bivši član zonskog ranga takmičenja iz Darosave se trenutno takmiči u Šumadijskoj ligi "Sever" gde nakon jesenjeg dela prvenstva zauzima treću poziciju na tabeli.

Republika

Sastav Partizana 1945 je na 11 ligaških mečeva zabeležio sedam trijumfa i četiri remija, sve to je bilo dovoljno za bodovni saldo na broju 21, što je za pet manje u odnosu na jesenjeg prvaka, Mladost iz Jelenca. Ekipa je uspela da zatrese mrežu rivala u 37 navrata, što je drugi najbolji napad u ligi, dok drži i četvrtu najbolju odbranu (19 primljenih golova). 

Da je tim uspeo sa gostovanja da donese više bodova, plasman bi bio znatno bolji, međutim tri od četiri ovosezonska poraza upisana su upravo van svog terena, što je u velikoj meri pokvarilo domaće mečeve, koji su i više nego dobri.

Tim iz Darosave sa kapitenskom trakom oko ruke predvodi Nikola Pavlović (30), reč je o fudbaleru koji igra na poziciji centralnog veznog, ali nekada zauzima i mesto polušpica. Pavlović je ove jeseni odigrao sedam mečeva, četiri puta nije bio u protokolu zbog povrede kolena, ali mu to nije smetalo da bude najbolji strelac tima, sa 11 pogodaka.

Kapiten Partizana je za naš portal povodom jesenjeg učinak, i samog rezultata Partizana rekao:

- Kapiten sam ekipe, nosim i broj deset, što se podudara sa pozicijom na kojoj igram. Leta 2022. godine vratio sam se u svoje selo, gde predvodim jako mladu sastav ka višem cilju. Kruna polusezone je svakako poslednje kolo kada sam jednim golom i sa čak tri asistencije rešio pitanje pobednika u derbiju. Povreda me je sprečila da pružim bolji učinak, ali se nadam da je ispred mene berićetno proleće, da li u dresu Partizana, ili drugog kluba, videćemo. 

"Sišao" je Pavlović iz zone kako bi nastupao za svoje selo i klub, povreda ga je sputala da pruži više, ali je svakako bio jako bitan član na putu ka osvajanju trećeg mesta nakon jesenjeg dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading