VRŠČANI NAKON ISTORIJSKOG TRIJUMFA U KUPU, ŽELE NAPREDAK I U LIGI: Očekuje ih gostovanje drugoplasiranoj Inđiji!

Autor:

Sport

09.12.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji vredi pogledati.

VRŠČANI NAKON ISTORIJSKOG TRIJUMFA U KUPU, ŽELE NAPREDAK I U LIGI: Očekuje ih gostovanje drugoplasiranoj Inđiji!

Foto: FK Inđija

Poster

U okviru 20. kola Prve lige Srbije ekipa Inđije ugostiće sastav OFK Vršca, utakmica je zakazana za nedelju, 10. novembar sa početkom od 13 časova.

Republika

Oba tima u nedeljni duel ulaze nakon mečeva u okviru 1/8 finala Kupa Srbije, koji su bili na programu tokom radne nedelje, ali u različitim raspoloženjima su ekipe bile nakon završenih utakmica. Inđija je pred svojim navijačima poražena od Novog Pazara rezultatom 3:2, dok je OFK Vršac napravio istorijski rezultat, savladan je Napredak iz Kruševca minimalnim rezultatom, i time je izboren plasman u 1/4 finala Kupa, gde će Vrščani biti jedini prvoligaš.

Što se tiče prvenstva, Inđija u ovaj duel ulazi sa druge pozicije, koju drži sa 31 osvojenim bodom, pitanje šampiona je verovatno već rešeno, imajući u vidu da je OFK Beograd u prednosti od čak 17 bodova, ali će bitka za ostala mesta koja daju priliku za plasman u viši rang biti velika.

 

 

Što se tiče nedeljnog gosta u Inđiji, ekipa se nalazi na deobi sedme pozicije sa 27 osvojenih bodova, forma je u uzlaznoj putanji, a trijumf u kupu i plasman u istorijsko četvrtfinale samo može još dodatno motivisati igrače za dalji tok prvenstva.

Zanimljiva činjenica povodom predstojećeg meča ova dva rivala jeste da Inđija igra dosta bolje na strani nego pred svojim navijačima, dok su Vrščani 2/3 svog bodovnog salda osvojili na svom stadionu.

Prvi duel ova dva tima završen je minimalnim trijumfom tadašnjeg gosta, Inđije, strelac pobedonosnog pogotka bio je tada Lazar Vuković na isteku 68. minuta igre.

Inđija - OFK Vršac

Nedelja, 10. novembar od 13 časova

"Tojo Tajers Arena"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading