ISTORIJA UŽIVO: Fudbalska groznica zahvatila prestonicu - derbi sezone trasira put ka eliti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje takmičarska runda akutelne jeseni, donosi i veliki derbi...

ISTORIJA UŽIVO: Fudbalska groznica zahvatila prestonicu - derbi sezone trasira put ka eliti!

Foto: OFK Beograd

Pitanje ovosezonskog šampiona Prve lige Srbije, čini se da je rešeno. OFK Beograd već sada ima gotovo nedostižnu prednost i prolećni deo takmičenja daće odgovor o ekipi koja će uz "romantičare" direktno zakoračiti ka eliti, ali i u klubovima koji će pokušati kroz baraž dvomeče da ostvare ciljeve.

 

U ovom momentu sastav sa stare Karaburme ima čak 17 bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale Inđiju Toyo Tires i GFK Dubočicu, ali se mora naglasiti da Leskovčani imaju i meč manje odigran.

Poslednja takmičarska runda dovešće ekipu iz "srpskog Mančestera" na Omladinski stadion i o predstojećem susretu se možda može govoriti i kao meču ekipa koje će od jeseni vojevati bitke za superligaške bodove.

Fudbaleri OFK Beograda su u poslednjih pet mečeva zabeležili četiri trijumfa, dok su iznenađujući neuspeh doživeli u Gornjem Milanovcu kada je ekipa Metalca slavila rezultatom 2:0.

Sa druge strane GFK Dubočica već 12 utakmica u kontinuitetu ne zna za poraz, a svakako svi u redovima sastava iz "srpskog Mančestera" žele da se navedeni niz nastavi i nakon gostovanja u prestonici.

 

 

- Prva liga Srbije, 20. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - GFK Dubočica (Leskovac)

Stadion: Omladinski stadion

Datum: Nedelja, 10. decembar

Početak: 13 časova

 

 

Prvi ovosezonski duel dve ekipe bio je svakako jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru prvoligaškog karavana. Navijači su uživali u fudbalskoj predstavi u kojoj je viđeno čak osam pogodaka, a "romantičari" su slavili rezultatom 5:3.

Svi ljubitelji fudbala koji ne budu u mogućnosti da derbi susret prate uživo na tribinama Omladinskog stadiona, imaće priliku da sva dešavanja sa stare Karaburme isprate samo na portalu Republika.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading