POBEDA DONOSI VIŠE OD TRI BODA: Prekretnica sezone - remijem niko neće biti zadovoljan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelom bodova niko neće biti zadovoljan.

POBEDA DONOSI VIŠE OD TRI BODA: Prekretnica sezone - remijem niko neće biti zadovoljan!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Izgovora više nema i ne sme ih biti. Obe ekipe moraju težiti pobedi i osvajanju bodova koji bi im olakšali prolećne borbe za plasman u plej-of fazu takmičenja.

 

U subotu 9. decembra na stadionu u Lazarevcu odigraće se derbi sredine tabele Prve lige Srbije u kojem će se sastati domaća Kolubara i Jedinstvo sa Uba, ekipe od kojih se u aktuelnoj sezoni mnogo očekivalo, ali i koje nisu dokazale da su pred start aktuelne sezone figurirale kao potencijalni kandidati za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Zeleno-crni i crveno-beli u ovom momentu nalaze se u sredini tabele. Zauzimaju pozicije devet i deset na tabeli i jasno je da im je svaki bod važan u borbi za plasman u plej-of fazu takmičenja koja kasnije može doneti i ostvarenje predsezonskih ciljeva.

Foto: Starsport

Niko u Lazarevcu neće ni pomisliti na podelu bodova

 

- Prva liga Srbije, 20. kolo:

Kolubara (Lazarevac) - Jedinstvo (Ub)

Stadion: FK Kolubara, Lazarevac

Datum: Subota, 9. decembar

Početak: 15 časova

Kada je reč o trenutnoj formi Kolubara je u poslednjih pet prvenstvenih mečeva ostvarila jednu pobedu, dva remija i isto toliko poraza, dok se sastav Jedinstva može pohvaliti nešto boljim učinkom s obzirom da su u istom periodu samo jednom osetili gorčinu poraza, dok su dva puta slavili i u isto toliko mečeva podelili bodove.

U aktuelnoj sezoni dve ekipe su se sastale u okviru pete prvenstvene runde drugog dana meseca septambra na stadionu "Dragan Džajić", a susret je okončan pobedom crveno-belih rezultatom 3:2.

 

 

Dve ekipe su u svojoj istoriji pet puta se našle na različitim stranama terena u borbi za prvenstvene bodove. Sastav iz Lazarevca ima bolji međusobni skor. Dva puta je salvila Kolubara, isto toliko mečeva je okončano podelom bodova, dok su crveno-beli slavili jedini put u već pomenutom meču koji je odigran u aktuelnoj sezoni. Istovremeno je zabeležen i gol količnik 10:8 u korist Lazarevčana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading