ODVEO SRBIJU NA EVROPSKO PRVENSTVO, A NEĆE MOĆI DA IGRA NA NJEMU?! Novi peh za Piksija!

Autor:

Sport

01.05.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da nije ništa ozbiljno...

ODVEO SRBIJU NA EVROPSKO PRVENSTVO, A NEĆE MOĆI DA IGRA NA NJEMU?! Novi peh za Piksija!

Foto: Starsport

Srđan Babić povređen u moskovskom derbiju

Loše vesti stižu iz Moskve, gde je Srđan Babić, reprezentativac Srbije i igrač Spartaka, doživeo povredu u polufinalu Kupa Rusije protiv Dinama. Već u šestom minutu meča, Babić se uhvatio za mišić, zatražio izmenu i šepajući napustio teren VTB arene. Očigledno je da je povreda bila ozbiljna, s obzirom na to da je bivši igrač Zvezde nekoliko puta udario u medicinsku torbu prilikom izmene.

Neizvesnost pred Evropsko prvenstvo

Republika

Foto: FSS

Srđan Babić

Sada su pred Babićem lekarski testovi kako bi se utvrdila tačnost povrede, a ovu vest sigurno s velikom pažnjom prate selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i fudbalska javnost. Piksi je u poslednje vreme Babića koristio kao startera, a njegovo zdravstveno stanje će imati veliki uticaj na sastav reprezentacije pred Evropsko prvenstvo.


Uticaj na reprezentaciju Srbije

Babić je igrao veliku ulogu u ključnom meču protiv Bugarske postigavši gol, što je ostavilo dobar utisak na selektora. S obzirom na to da je prethodno bio u startnoj postavi i u prijateljskoj proveri na Kipru, jasno je da je bio važan deo Piksijevih planova za EURO. Sada ostaje samo da se nadamo da će se oporaviti na vreme za početak prvenstva.

Broj dana do početka prvenstva

Do prvog meča sa Engleskom ostalo je još 46 dana, a cela fudbalska javnost sa nestrpljenjem očekuje vesti o Babićevom zdravstvenom stanju i njegovoj sposobnosti da se vrati na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading