PIKSIJEVA ĆERKA PONOVO DALA NEOBIČNO IME DETETU: Naslednik stigao kući (FOTO)

Autor:

Sport

24.04.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prvi unuk selektora Srbije.

PIKSIJEVA ĆERKA PONOVO DALA NEOBIČNO IME DETETU: Naslednik stigao kući (FOTO)

Foto: Instagram/draganstojkovicpixy

Anja Valente, mlađa ćerka selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, nedavno je na svet donela četvrto dete. Nakon nekoliko dana, ponosna mama je objavila prve slike bebe, otkrivajući istovremeno i ime koje su srećni roditelji izabrali za mališana. Piksijeva porodica sada broji petoro unučadi, a nakon četiri devojčice, konačno su dobili i jednog dečaka - Roka Ikara.

Republika

Foto: Instagram/anja

Instagram "stori" Anje

Ono što je mnogima privuklo pažnju kada su Stojkovićeve unuke u pitanju jesu njihova imena, koja su sve samo ne obična i uobičajena.

Naime, Anja je 2016. godine na svet donela ćerku kojoj su ona i suprug dali ime Indija Rouz, a 2019. rodila se druga naslednica, Kasija Ginza. Prinovu iz 2022. godine Anja je nazvala Aleksija Saskija. Sa druge strane, naslednica druge Piksijeve ćerke Andree, zove se Sijena. I ovog puta donele su odluku da to bude neobičan izbor.

Podsetimo, Piksi ima jednog sina i dve ćerke. Obe su srećno udate i ostvarene u ulozi majke. Dok se o Andrei vrlo malo zna, mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima. Trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i tri naslednice, a velelepnu vilu dobila je na poklon upravo do svog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno objavljuje, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija. Neka im je sa srećom i četvrto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading