PIKSI PODELIO PREDIVNE VESTI! STIGLA PRINOVA: Daj Bože da bude na dedu! (FOTO)

Autor:

Sport

20.04.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi član porodice Stojković.

PIKSI PODELIO PREDIVNE VESTI! STIGLA PRINOVA: Daj Bože da bude na dedu! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi pohvalio se na svom Instagram profilu objavivši najlepše mgouće vesti.

Naime, šef struke našeg nacionalnog tima postao je deda po peti put, a ono što je drugačije nego ranije jeste da je ovo prvi muški naslednik posle sina!

Foto: Instagram/draganstojkovicpixy

Piksijev "stori"

Ovo je četvrto dete ćerke Anje, a interesantno će biti videti kakvo ime će imati mali naslednik.

Ono što je mnogima privuklo pažnju kada su Stojkovićeve unuke u pitanju jesu njihova imena, koja su sve samo ne obična i uobičajena.

Naime, Anja je 2016. godine na svet donela ćerku kojoj su ona i suprug dali ime Indija Rouz, a 2019. rodila se druga naslednica, Kasija Ginza. Prinovu iz 2022. godine Anja je nazvala Aleksija Saskija. Sa druge strane Andreina ćerka se zove Sijena. I ovog puta očekujemo neki "egzotičan" izbor.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anja i Ugo Valente

Podsetimo, Piksi ima jednog sina i dve ćerke. Obe su srećno udate i ostvarene u ulozi majke. Dok se o Andrei vrlo malo zna, mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima. Trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i tri naslednice, a velelepnu vilu dobila je na poklon upravo do svog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno objavljuje, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija. Neka im je sa srećom i četvrto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading