PIKSIJEVA SUPRUGA PRESREĆNA: Ponosna što će ponovo postati BAKA!

Autor:

Zabava

26.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Snežana Stojković nakon radosne vesti da joj je ćerka ponovo trudna!

PIKSIJEVA SUPRUGA PRESREĆNA: Ponosna što će ponovo postati BAKA!

Foto: instagram.com/draganstojkovicpixy

Dragan i Snežana Stojković

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Anja Stojković Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, ponovo u drugom stanju. Anja i njen suprug Igo Valente čekaju četvrto dete, a vesti je podelila na društvenoj mreži Instagram. Piksijeva supruga Snežana Stojković se oglasila i prokomentarisala vest da će ponovo postati baka.

- To je najlepša vest koja nam se mogla dogoditi pred kraj godine! Presrećni smo kao porodica, taman smo ovu godinu ispratili onako kako treba, zaokružili je na najlepši mogući način - rekla je Snežana za "Blic".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anja i Igo Valente

Podsetimo, Anja je godinama bila u vezi sa poznatim franucuskim automobilistom Igom Valenteom, za koga se udala 2018. godine. Prvo su održali intimnu ceremoniju u Parizu, a zatim i veliku svadbu  u mondenskom letovalištu na Azurnoj obali. Anja i njen suprug ispoštovali su i fudbalsku legendu Dragana Stojkovića Piksija i organizovali veliko svadbeno veselje u Beogradu gde se par venčao i u Sabornoj crkvi. 

Anja i Igo imaju tri ćerke. 2016. godine dobili su Indiju Rouz, 2019. godine Kasiju Ginzu, a 2022. godine Aleksiju Saskiju. 

Podsetimo, prošle godine se porodila i Piksijeva starija ćerka Andrea, koja je donela na svet ćerkicu Sijenu, a o tome je govorila Piksijeva surpuga Snežana.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Piksijeva supruga tada za "Stori".

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - navodi Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading