PROMENE U REDOVIMA JUHORA: Pored novog trenera, uprava je dogovorila i pojačanja za proleće!

Autor:

Sport

26.12.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petroviću želimo brz oporavak.

PROMENE U REDOVIMA JUHORA: Pored novog trenera, uprava je dogovorila i pojačanja za proleće!

Foto: Shutterstock

Tri godine za redom sastav Juhora (Glavinci) završava na poziciji vicešampiona Pomoravske okružne lige, ali je to bilo dovoljno prošle sezone za plasman u Zonu Zapad.

Republika

Jesenji deo prvenstva fudbaleri Juhora završili su sa učinkom od pet trijumfa, dva remija i sedam poraza, što je bilo dovoljno za plasman na devetu poziciju na tabeli. Bodovni saldo na koti 17 trenutno je dovoljan za tri boda prednosti u odnosu na prvi tim ispod crte, što znači da se na proleće očekuje borba za opstanak u ligi.

Iz kluba je pre par trenutaka stigla zvanična potvrda određenih promena u njihovim redovima. Dosadašnji trener Vlada Petrović, napustio je mesto šefa stručnog štaba zbog manjih zdravstvenih problema, pod njegovim vođstvom ostvaren je istorijski uspeh plasmanom u zonski rang takmičenja, i sigurno je da će biti dobro upamćen njegov mandat.

Republika

Foto: facebook/printscreen/Joca Johan Dimitrijevic

Očekuje se uzbudljivo proleće

Uprava Juhora je brzo reagovala i za upražnjenu klupu dogovorila je saradnju sa Rašom Kapelom, kome su svi poželeli dobrodošlicu, i što bolje rezultate na proleće. U narednim danima očekuje se i zvanična potvrda novih fudbalera, koji su ojačali igrački kadar za prolećne izazove.

Što se tiče odlazaka, za sada je ispisnicu dobio samo golman Miloš Bogdanović (29), koji se nakon šest meseci provedenih u Glavincima, odlučio za promenu sredine.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading