SVLAČIONICA NA OLD TRAFORDU PROPADA KAO JUNAJTED! VODA CURI KROZ PLAFON: Šta se dešava sa slavnim klubom? (VIDEO)

Autor:

Sport

13.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna oluja pogodila je Mančester.

SVLAČIONICA NA OLD TRAFORDU PROPADA KAO JUNAJTED! VODA CURI KROZ PLAFON: Šta se dešava sa slavnim klubom? (VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen

Old Traford poplavljen posle oluje

Nevreme koje je pogodilo stadion Old Traford tokom utakmice između Mančester Junajteda i Arsenala ostavilo je stadion pod vodom, dajući slikovit prikaz trenutnog stanja kluba. Kamere su zabeležile vodopad sa krova stadiona i poplavljeni deo tribina tokom obilnog pljuska. Novi snimci su otkrili curenje vode čak i u svlačionici gostujućeg tima. Krov je procurio i voda je lila sa plafona, dok su igrači slavili pobedu.

Planovi za Rekonstrukciju Stadiona


Posle preuzimanja od strane Ser Džima Retklifa, planirano je da se 237 miliona funti uloži u stadion. Međutim, sa trenutnim stanjem stadiona, može biti potrebno radikalnije rešenje. Novi vlasnici, Retklif i Ineos, razmatraju planove da ili potpuno sruše Old Traford, koji sada broji 114 godina, ili da renoviraju postojeću infrastrukturu. Lord Sebastijan Kou predvodi specijalni tim koji razmatra opcije za obnovu stadiona i okolnog zemljišta.

Neizvesna Budućnost Kluba

Mančester Junajted se suočava sa važnim odlukama, kako u pogledu klupske infrastrukture, tako i u vezi sa budućnošću igrača. Postoji mogućnost da će Ineos prodati ceo tim osim tri igrača, ukoliko postoji dovoljno interesovanja. Takođe, očekuje se odluka o budućnosti trenera Erika ten Haga. Klub je u teškoj situaciji, a godišnja dodela nagrada je otkazana po drugi put u poslednje tri godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading