PROŠLE SEZONE LJUTI RIVALI, A SADA U ISTOJ PETORCI! Kampaco i Lesor NAJBOLJI u Evropi!

Autor:

Sport

13.05.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimci crveno i crno-belih.

PROŠLE SEZONE LJUTI RIVALI, A SADA U ISTOJ PETORCI! Kampaco i Lesor NAJBOLJI u Evropi!

Foto: Starsport

Najbolja petorka sezone

Sezona se bliži kraju, Fajnal for Evrolige igra se od 24. do 26. maja, a najjače košarkaško takmičenje u Evropi saopštilo je najbolju petorku sezone.

U njoj se nalaze Fakundo Kampaco (Real Madrid), Majk Džejms (Monako), Kendrik Nan (Panatinaikos), Najdžel Hejs-Dejvis (Fenerbahče) i Matijas Lesor (Panatinaikos).

Pored prve, imenovana je i druga najbolja petorka, a tu je još jedan ljubimac grobara, ali i bivši igrač Crvene zvezde. Tu su Kostas Slukas (Panatinaikos), Mario Hezonja (Real Madrid), Valter Tavares (Real Madrid), Vejd Boldvin (Makabi) i Lorenzo Braun (Makabi).

 

 


Učešće navijača, trenera, novinara i kapitena u izboru

U izboru najbolje petorke sezone, učestvovali su navijači, treneri, novinari i kapiteni timova, svako sa jednakim učešćem od 25%. Ovo je omogućilo da se različiti aspekti igre i uticaji igrača uzmu u obzir prilikom glasanja. Rezultat je bio lista koja je predstavila najbolje od najboljih u Evroligi ove sezone.

Raznovrsnost igrača

Sezona je bila izuzetno kompetitivna, pa imamo igrače iz raznih timova. Ovo je još jedan dokaz bogatstva talenata i kvaliteta koji su obeležili ovogodišnje takmičenje.

Polufinalni okršaji

U polufinalu se sastaju Real Madrid - Olimpijakos i Fenerbahče - Panatinaikos. Očekuje se da će ovi mečevi doneti uzbuđenje i neizvesnost, dok će timovi dati sve od sebe kako bi se domogli finala i borili se za titulu prvaka Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading