SANDRA AFRIKA RASKRINKALA KOLEGE BIVŠEG DEČKA: Muvaju me OŽENJENI fudbaleri, Vranješa je moj dečko OPOMENUO!

Autor:

Zabava

14.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna folkerka progovorila o dopisivanju sa poznatim sportistima.

SANDRA AFRIKA RASKRINKALA KOLEGE BIVŠEG DEČKA: Muvaju me OŽENJENI fudbaleri, Vranješa je moj dečko OPOMENUO!

Foto: Instagram.com

Pevačica Sandra Afrika, koja je nedavno proslavila 36. rođendan, progovorila je o muvanju s kolegama, pa priznala da nikada nije umela da provali ako je možda neko od pevača nekad i bacio oko na nju.

Međutim, sa sportistima je, kako kaže, potpuno druga priča, jer je direktno startuju, među kojima, ističe, ima i onih koji su već oženjeni.

Republika

Foto: Instagram

Sandra Afrika se zabavljala sa Vladimirom Volkovim

Afrika je ispričala i kako je fudbaler Ognjen Vranješ pokušao da je zavede dok se zabavljala s njegovim kolegom Vladimirom Volkovim.


- On je kolega mog bivšeg dečka, slao mi je poruke, ali ništa specijalno. Ne znam šta je hteo da mi radi, sad ne mogu da se setim. Nisam baš bila prijatna, iskrena da budem, preko Instagrama mi je pisao - otkrila je Sandra za Skandal, pa naglasila da ga je odbila i o svemu obavestila tadašnjeg dečka:


- Vidi, prvo, on je Vladimirov kolega i odmah sam rekla Vladimiru da mi je on pisao. Međutim, nije se Ognjen nešto cimao što se tiče toga. Nema veze, kaže, Vladimir je cimao i neke moje devojke, tako da je jedan-jedan. Bože me sačuvaj, ali dobro, to su te neke njihove interne stvari. Nije ništa rekao, samo je hteo da idemo na piće, na ručak, tada sam odbila, Vladimir ga je opomenuo. On je posle toga poslao cveće i, pošto je našao broj telefona, kurir me je zvao da preuzmem. Gledam šta je, ništa nisam naručila, tada sam svog Afrija, kuče, lečila. Pošto ima problem s dlakom, morala sam da ga držim umotanog u peškir s nekim melemom i, sad, ne mogu da ga ostavim i da se spustim dole jer će on izaći iz peškira. Kažem im: "Je l' možete da budete ljubazni da ostavite tu u hodniku", oni ostave. I ništa, to je to, mislim lep je gest od dečka, ne mogu da kažem, to je sve OK, sve na mestu. Šta god da je značilo tada sam odbila i to je to.
Republika

Foto: instagram.com/vranjesognjen

Ognjen Vranješ slao poruke Sandri Africi

Pevačica priča da su je, pored Vranješa, startovali i drugi fudbaleri.


- Jao, ne znam, više od deset, to imam u inboksu na Instagramu. Sad kad krenu da brišu to! Nemam više Instagram, ukrali su mi i telefon i laptop, ponovo smo pravili šifre, tako da nemoj ništa da me pitaš. Nema ništa strašno da se vidi što niste videli do sada, samo ko se udvarao, ko je slao neke poruke, skrinšotovi, drugo ništa, seksa bez.


Na kraju je priznala da je među njenim udvaračima bilo podjednako slobodnih i oženjenih muškaraca.


- Pa pola-pola, ima i ovih i onih, mešano. Videćemo, ne znam stvarno, telefon mi je pod šifrom, laptop nije, tj. tačnije tablet, nije laptop - zaključila je Afrika. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
миле

14.05.2024 07:41

na poziv fudbalera provode dobro placene vikende i onda na jednom pisao mi ovaj ili onaj!! fudbaleri jesu ograniceni ali pevacice nisu bas najmoralnije da o tome pricaju

Milesa

15.05.2024 20:52

Auuu, znači da te je definitivno precrtao, čim si baš toliko očajna, ne znaš gde udaraš