DUDIĆ O MILOJU I ZAŠTO GA MILOJE "NE MIRIŠE": Trener Radničkog džentlmenski čestitao, ali opet pecnuo - Zvezda se branila!

Autor:

Sport

13.05.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin šef se revanširao za bolnu eliminaciju.

DUDIĆ O MILOJU I ZAŠTO GA MILOJE "NE MIRIŠE": Trener Radničkog džentlmenski čestitao, ali opet pecnuo - Zvezda se branila!

Foto: star sport

Ponovo poglavlje u rivalstvu Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca počelo je zbog njihovih trenera. 

Feđa Dudić, bosanskohercegovački stručnjak koji je preporodio klub iz Šumadije, u nekoliko navrata je komentarisao igru Zvezde i raspoloženje među njenim navijačima. Vladan Milojević mu nije ostao dužan, pa su uoči okršaja dva superligaša u nedelju sve oči bile uprte u njih dvojicu.

Međutim sve je prošlo u granicama fer-pleja, Zvezda je slavila sa 3:2, a Dudić je nakon utakmice 35. kola džentlmenski čestitao rivalu.

- Moram da kažem da sam ponosan na momke, na koji način smo odigrali utakmicu kako smo odigrali. Zvezdu smo faktički poslednjih 15, 20 minuta prisilili da se brani, i da zadržavaju, da Glazer izbije zadnjih četiri, pet lopti, i zato moramo biti ponosni. Pre svega moram da čestitam Zvezdi, bili su bolji, zaslužena pobeda, radi prvog poluvremena. Jer, ponovo smo došli tu, kako bih rekao, opčinjeni veličinom Marakane, pojedini igrači, i onda uđemo, faktički sami sebi neke golove damo. Međutim, kako je krenulo, dobro je i završilo - rekao je Dudić.

S druge srane, Vladan Milojević nije želeo da komentariše oponenta.

- Neću ništa da odgovaram. Pitajte me nešto u vezi utakmice, u vezi toga šta Radnički radi, kako dobro igra - rekao je Milojević.

Foto: Starsport

Milojević

 

Njih dvojica, inače, imaju neraščićene fudbalske račune od pre dve godine. Tada je, naime, u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija 2021/2022. Dudićev Velež priredio senzaciju usred Atine trijumfom nad daleko skupljim timom AEK, koji je tada sa klupe vodio aktuelni trener Zvezde. Ipak, crveno-beli su ove sezone u ukupno dva meča dobili Radnički sa 7:2, pa se može reći da se Miloje revanširao dužniku za bolnu eliminaciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading