POVRATAK NAKON ŠEST GODINA: Bivši superligaški fudbaler parafirao je ugovor za prolećni deo prvenstva!

Autor:

Sport

26.12.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći novajlija je zvanično promovisan.

POVRATAK NAKON ŠEST GODINA: Bivši superligaški fudbaler parafirao je ugovor za prolećni deo prvenstva!

Foto: Shutterstock

Igrao se u Starim Banovcima srpskoligaški fudbal od 2011. do 2021. godine, ali se trenutno tim takmiči u okviru Vojvođanske lige Jug gde igra svoju treću vezanu sezonu.

Republika

Sastav Dunava zimsku pauzu provodi na šestoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 21, i po trenutnom stanju u ligi, ekipa će na proleće imati za cilj da se održi u gornjem delu tabele, i da ne dovede sebe u situaciju da misli o opstanku.

Prelazni rok u Dunavu otvoren je dolaskom Jovana Jevtića koji je stigao iz Žarkova (Beogradska Zona), nakon njega opremu kluba zadužio je i Đorđe Šukunda, koji spada u kategoriju povratnika. Pre par sati stigla je potvrda i trećeg zimskog pojačanja.

Nenad Perović (30) će posle šest godina opet nositi dres Dunava, reč je o fudbaleru koji pokriva više pozicija u napadu, ali je uglavnom na mestu špica. U dosadašnjoj bogatoj karijeri nastupao je za veliki broj klubova, između ostalog bio je član Slobode iz Donjeg Tovarnika, Jedinstva iz Stare Pazove, Hajduka iz Divoša, TSC-a, Novog Pazara, Bežanije..

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Perović nakon šest godina opet u Dunavu

Proteklu kalendarsku godinu Nenad je proveo u dresu Slobode iz Donjeg Tovarnika, sa svojim sada već bivšim saigračima je jesenji deo prvenstva završio na poziciji broj dva, sa samo jednim bodom zaostatka za liderom. 

Dolaskom Perovića Dunav je dobio iskusnog napadača koji je beležio golove i u dva najjača ranga takmičenja u našoj zemlji, a jedan period karijere je nastupao i za Triglav iz Slovenije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading