NEZAPAMĆENI HOROR: Malu Mariju (8) čije je telo jutros pronađeno SILOVAO, A POTOM UBIO UJAK? Zbog prvih rezultata istrage CEO GRAD PLAČE

Autor:

Svet

25.05.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujaka traži ceo grad, policija i dalje prikuplja informacije s lica mesta

NEZAPAMĆENI HOROR: Malu Mariju (8) čije je telo jutros pronađeno SILOVAO, A POTOM UBIO UJAK? Zbog prvih rezultata istrage CEO GRAD PLAČE

Foto: facebook printscreen

Rumunski grad Botošani kojem po teritoriji pripada i selo Jajia zavijen je u crno posle velike tragedije koja se odigrala u noći između petka i subote.

Policajci Botošanija pronašli su telo osmogodišnje Marije Silvije koja je juče nestala, što su roditelji prijavili momentalno organima reda.

Niko nije znao šta se tu dogodilo, ali je više od 100 policajaca krenulo u potragu, uz pratnju meštana.

Jutros je telo male Marije pronađeno u ataru sela, a prema prvim, doduše neslužbenim rezultatima istrage, ona je najverovatnije silovana i ubijena.

Ovde nije kraj hororu koji se ne viđa ni po filmovima, budući da su policajci nezvanično rekli kako se sumnja da ju je silovao i ubio niko drugi do njen ujak.

Sumnja se da je devojčica, koja je sinoć nestala oko 20 časova na putu do kuće rođaka i više se nije vratila, stradala od ruke svog ujaka.

U toku je potraga za njim.

Prema navodima rumunskih medija, Marija je sinoć oko 20 časova krenula od svoje ka ujakovoj kući, ali navodno do tamo nikad nije stigla, a potom se nije ni kući vratila. Zabrinuti, roditelji su pozvali policiju.

Usledila je opsežna potraga u kojoj su učestvovali brojni pripadnici policije, vatrogasci i građani, koja je trajala do duboko u noć. Nažalost, dete je na kraju pronađeno mrtvo u žbunju.

Policija sada traga za osumnjičenim za ubistvo i silovanje deteta. Raspoređeni su u radijusu od oko 40 kilometara od mesta zločina i zaustavljaju vozače kojima pokazuju njegovu fotografiju, piše Telegraf.rs.

Meštani sela Jajia, pa i grada Botošanija potpuno su šokirani vešću o silovanju i ubistvu male Marije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danka

25.05.2024 17:58

Sta je sa Dankom?

Odgovori 10 1