NESTALA DEVOJČICA MARIJA (8) PRONAĐENA MRTVA! Više od 100 policajaca je tražilo, preokret u istrazi šokirao je sve

Autor:

Svet

25.05.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je nestala u petak i porodica je verovala da je možda samo skrenula s puta ka gradu i izgubila se

NESTALA DEVOJČICA MARIJA (8) PRONAĐENA MRTVA! Više od 100 policajaca je tražilo, preokret u istrazi šokirao je sve

Foto: Shutterstock

Pretužna priča dolazi iz rumunskog grada Botošanija.

Osmogodišnja devojčica Marija Silvija, koja je nestala juče nakon što je napustila kuću da bi otišla do rođaka, pronađena je noćas mrtva u žbunju u ataru sela.

Više od 100 policajaca, kao i neki meštani tražili su je celog popodneva i večeri, a kada su je pronašli, svima je bilo jasno da je najverovatnije ubijena.

"Maloletno lice pronađeno je u noći između petka i subote bez znakova života. Telo je pronađeno na obodu sela u žbunju. Istraga, koja uključuje više 100 policajaca, pripadnika specijalnih jedinica, vatrogasaca i pripadnika drugih službi je u toku", naveli su iz rumunske policije.

Marija Silvija je porodični dom napustila oko 20 časova i krenula je do kuće rođaka, koja se nalazi u blizini, međutim na odredište nikad nije stigla, prenosi Telegraf.rs.

Rumuniju je u maju najviše potreslo ubistvo muškarca u parku kada je došao da pomogne pastorki u svađi sa vršnjacima, a oni su ga pretukli granama nasmrt.

Četrdesetšestogodišnji muškarac iz Bukurešta ubijen je sinoć u parku nakon što je došao da pomogne svojoj maloletnoj pastorki.

Muškarac je na poziv pastorke došao u park jer su je okružile dve tinejdžerke koje su pak, usput pozvale u pomoć i dva šesnaestogodišnjaka.

Nakon što se muškarac pojavio, pokušao je da otera mladiće i devojke, ali su oni želeli da i njega nauče pameti pošto im se njegova pastorka "opasno zamerila".

Usledila je šokantna tuča gde su momci udarali po glavi i telu nesrećnog čoveka koji je pao na zemlju.

Ni to im nije bilo dovoljno te su otkinuli dve teške grane i njima su ga tukli do smrti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading