NEMA POVREĐENIH SRBA U VELIKOJ TUČI NAVIJAČA U BERLINU! Oglasila se naša ambasada! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema razgovorima sa nadležnim organima u Berlinu, policija nema podatak da je neko od državljana Srbije povređen, a prilikom legitimacije svih uhapšenih i povređenih niko nije bio državljanin Srbije, saopštila je naša Ambasada.

NEMA POVREĐENIH SRBA U VELIKOJ TUČI NAVIJAČA U BERLINU! Oglasila se naša ambasada! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/ SPORT24

U tuči navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa na završnom turniru Evrolige u Berlinu nema povređenih Srba, saopšstila je Ambasada Srbije u Berlinu.

 

 

U prvobitnim izveštajima grčkih medija navedeno je da je jedan Srbin teško povređen, ali prema najnovijim informacijama "Novosti", povređenih Srba nema.

Ambasada Srbije u Berlinu potvrdila je da nijedan državljanin Srbije nije povređen niti uhapšen u ovim sukobima.

- Prema razgovorima sa nadležnim organima u Berlinu, policija nema podatak da je neko od državljana Srbije povređen, a prilikom legitimacije svih uhapšenih i povređenih niko nije bio državljanin Srbije. Policija je i u kontaktu sa bolnicama gde su prevezeni povređeni, ali prema njihovim podacima za sada, nisu dobili potvrdu da tamo ima nekog ko je državljanin Srbije - poručeno je iz ambasade za Novosti.

U incidentima je povređeno najmanje 12 osoba, od kojih su dve teže povređene, a jedna je u kritičnom stanju.

Podsećamo, u noći između subote i nedelje, u Berlinu, gde se održava završni turnir Evrolige, izbila je velika tuča između navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Prema navodima medija, tuča je rezultirala mnogoštom povređenih nakon što su se dve grupe grčkih navijača sukobile blizu stanice "Prenzlauer Allee S-Bahn" metroa i u blizini hotela.

Grčka Gazeta prenela je snimke sa mesta sukoba, a prema izveštajima, nemačka policija je reagovala i izvršila hapšenja. Ovi nemili događaji bacili su senku na fajnal-for Evrolige, elitno takmičenje koje je privuklo pažnju ljubitelja košarke širom sveta. Lokalni mediji pišu da je 12 osoba je povređeno - devet lakše, dve teže, dok se jedna i dalje bori za život.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading