TRNOVIT PUT DO EVROPE ZA VOJVODINU: Potencijalni rivali poput velikana iz Holandije i Belgije, ali iz komšiluka!

Autor:

Sport

25.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo lak zadatak pred Novosađanima.

TRNOVIT PUT DO EVROPE ZA VOJVODINU: Potencijalni rivali poput velikana iz Holandije i Belgije, ali iz komšiluka!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su značajan uspeh pobedom protiv Mladosti sa 1:0 na stadionu Karađorđe. Ova pobeda im je omogućila da završe sezonu na četvrtom mestu na tabeli Superlige i da se plasiraju u kvalifikacije za Ligu Evrope ovog leta. Međutim, pred Staru damu je neverovatno težak put do grupne faze drugog po redu evropskog takmičenja.

Naime, Vojvodina će se suočiti sa jakim protivnicima u kvalifikacijama za Ligu Evrope, među kojima su klubovi poput Ajaksa, Brage, Moldea, Šerifa, Hapoel Ber Ševe, Genka, Rapida, Rijeke i Trabzona. Ovo će biti veliki izazov za ekipu iz Novog Sada, ali i prilika da pokažu svoj kvalitet i borbenost na međunarodnoj sceni.

Republika

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Vojvodine

Realno gledano, najteži protivnik po Novosađani bi mogao da bude Ajaks, a najlakši Rijeka. Protiv hrvatskog tima, Voša bi imala najizglednije šanse za prolaz, sličnog su kvaliteta, a "stara dama" će se sigurno ozbiljno pojačati na leto. Nema dileme da nas očekuje zanimljiv period, a klub sa "Karađorđa" bi mogla da ostvari veliki uspeh plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope donosi Vojvodini najmanje četiri meča na međunarodnoj sceni, što će klubu obezbediti značajnu finansijsku injekciju od 910.000 evra. Ovo je važno za dalji razvoj kluba i moguće pojačanja u narednoj sezoni. Atmosfera na stadionu Karađorđe bila je neverovatna, a navijači novosadskog superligaša su slavili veliki uspeh izabranika Božidara Bandovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading