LEBRON IMA SAMO JEDNU ŽELJU - DA ZAIGRA SA SINOM! Odriče se astronomskih 50 MILIONA DOLARA!

Autor:

Sport

26.05.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto se ne pamti.

LEBRON IMA SAMO JEDNU ŽELJU - DA ZAIGRA SA SINOM! Odriče se astronomskih 50 MILIONA DOLARA!

Foto: Tanjug/AP

Lebron i Broni Džejms

Američki košarkaš Lebron Džejms, jedan od najboljih igrača u istoriji NBA lige, spreman je da se odrekne ogromnog ugovora sa Lejkersima kako bi ostvario svoju neverovatnu želju - da zaigra sa svojim sinom, Bronijem Džejmsom. Iako bi mu sledeće sezone sledovao čak 51 miliona dolara, Lebron je odlučan da ostane aktivan na terenu i da to učini u istom timu sa svojim sinom.

Odluka Lebrona Džejmsa da se odrekne svog ugovora direktno utiče na predstojeći NBA draft, a posebno na srpske košarkaše Nikolu Topića i Nikolu Đurišića, koji se nadaju da će se pridružiti najjačoj ligi na svetu. Lebronov ostanak u Lejkersima navodno zavisi isključivo od toga da li će slavni tim odlučiti da draftuje njegovog sina, Bronija Džejmsa, koji trenutno ne predstavlja visoku vrednost na draft listi.

Ukoliko Lejkersi odluče da ne izaberu mladog Bronija, Lebron će iskoristiti igračku opciju, raskinuti ugovor i postati slobodan agent. Ovo bi moglo dovesti do značajnih promena u timovima i strategijama predstojećeg drafta.

Lebron Džejms nije samo sjajan košarkaš, već i medijska ikona. Njegov dolazak u bilo koji tim donosi veliku pažnju javnosti, medijsku pokrivenost i komercijalne mogućnosti. Ovo je dovelo do spekulacija da bi mnogi timovi mogli da draftuju Bronija Džejmsa samo kako bi privukli Lebrona, čime bi se ostvario istorijski momenat - otac i sin igraju u istoj franšizi.

Lejkersi imaju pravo da biraju sa 17. pozicije na predstojećem draftu. Postoje različite spekulacije o tome koji tim bi mogao da izabere Bronija Džejmsa na draftu, a čak se pominje i mogućnost da Atlanta Hoksi sa prve pozicije izaberu Lebronovog sina kako bi privukli legendarnog košarkaša da završi karijeru u njihovom timu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading