ŠUKUNDA PONOVO U DUNAVU: Nakon tri i po godine odlučio je da se vrati na dobro poznatu adresu!

Autor:

Sport

19.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi novajlija.

ŠUKUNDA PONOVO U DUNAVU: Nakon tri i po godine odlučio je da se vrati na dobro poznatu adresu!

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Najveći transfer na Vojvođanskom Jugu

Igra se u Starim Banovcima nakon decenije u srpskoligaškom društvu, već treća sezona u okviru Vojvođanske lige Jug, gde ekipa trenutno pruža solidne rezultate.

Republika

Sastav Dunava zimsku pauzu provodi šestom mestu, što je odličan rezultat imajući u vidu prethodne dve  godine u aktuelnom rangu. Zaostatak za pozicijom koja vodi u baraž je 15 bodova, dok je lider udaljen jedan bod više.

Uprava kluba i pored toga što zimski prelazni rok zvanično nije počeo, uveliko radi na jačanju igračkog kadra. Prvi novajlija koji je stigao bio je Jovan Jevtić, iskusni štoper koji dolazi iz Beogradske zone, gde je nosio opremu OFK Žarkova. U toku jučerašnjeg dana promovisano je i drugo pojačanje u Starim Banovcima.

Đorđe Šukunda (23) nakon tri i po godine vraća se u opremu Dunava. Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji veznog igrača, i koji je opremu sada već novog-starog kluba već nosio u sezoni 19/20 kada je ekipa nastupala u Srpskoj ligi Vojvodina

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Đorđe Šukunda

Šukunda je u omladinskim selekcijama bio član Partizana, kasnije je branio boje Teleoptika, Radničkog iz Nove Pazove i Zvezdare, odakle je prvi put stigao u Dunav, zatim ga je fudbalska karijera vodila u Smederervo, Jedinstvo iz Stare Pazove, Hajduk iz Beške i Sremac iz Vojke, odakle započinje drugi mandat u Starim Banovcima. 

Čelni ljudi Dunava ojačali su dosadašnjim novajlijama ojačai defanzivu i sredinu tima, i sigurno je da se u predstojećem periodu može očekivati napadački orijentisan fudbaler.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading