BOLONJA OSTVARILA ISTORIJSKI USPEH, A NAVIJAČI ZAPEVALI U SINIŠINU ČAST: Dirljiv gest sa ulica Italije (VIDEO)

Autor:

Sport

13.05.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za Sinišu" - orilo se.

BOLONJA OSTVARILA ISTORIJSKI USPEH, A NAVIJAČI ZAPEVALI U SINIŠINU ČAST: Dirljiv gest sa ulica Italije (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Bolonja obezbedila učešće u Ligi šampiona, navijači se sećaju Siniše Mihajlovića

Fudbalski klub Bolonja ostvario je istorijski uspeh osiguravši matematički plasman u Ligu šampiona za narednu sezonu. Ovo predstavlja veliki podvig za klub, čime su fudbaleri Bolonje postali predmet obožavanja svojih vernih navijača. Takođe, ovaj trijumf ima posebnu emotivnu notu zbog sećanja na legendarnog Sinišu Mihajlovića, čoveka koji je ostavio dubok trag u istoriji kluba.

Sećanje na Sinišu Mihajlovića

Čuveni Miha, koji je vodio Bolonju od 2019. do 2022. godine, ostavio je neizbrisiv pečat u srcima navijača pre nego što se zbog bolesti povukao sa trenerske pozicije. Njegova borba i posvećenost klubu učinili su ga voljenom ličnošću među navijačima. Čak i nakon njegove tragične smrti koja je nastupila 16. decembra 2022. godine, navijači su pokazali da ga nisu zaboravili.

Prilikom proslave na ulicama grada, vođa navijača je predvodio pesmu posvećenu upravo Siniši Mihajloviću, uz snažan povik "Za Sinišu!"


Ovaj gest jasno pokazuje koliko je Mihajlović ostavio veliki uticaj na klub i njegove pristalice, čak i nakon odlaska sa trenerske pozicije.

Emotivna podrška za Sinišu Mihajlovića

Kroz ove gestove, navijači su pokazali kako se Siniša Mihajlović neće zaboraviti, već će zauvek živeti u srcima ljubitelja fudbala i klubova koje je vodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading