HOROSKOP ZA UTORAK 14. MAJ! Ribe - problematičan period u pogledu međuljudskih odnosa na poslu, Rakovi - na ljubavnoj ste prekretnici!

Autor:

Lifestyle

14.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA UTORAK 14. MAJ! Ribe - problematičan period u pogledu međuljudskih odnosa na poslu, Rakovi - na ljubavnoj ste prekretnici!

Foto: Shutterstock

Ribe, problematičan period u pogledu međuljudskih odnosa na poslu. Moguće su neke manipulacije i gubici zbog toga. Vodolije, danas maksimalno primenite diplomatiju u ophođenju s kolegama i nadređenima. Moguće su neke spletke i manipulacije. Jarci, ključ uspeha dana je u organizaciji radnih zadataka i poštovanju prioriteta. U suprotnom, možete probiti krajnji rok. Strelci, postoji mogućnost previda, pa je važno da se u ovom periodu oslanjate na članove tima. Škorpije, prezno upravljajte novcem jer može doći do iznenadnih izdataka, a neke važne uplate pritom mogu kasniti.Vage, očekuje vas konfliktna situacija s nadređenima. Čuvajte se manipulativnih osoba jer vam mogu napraviti spletke.

Device, odnos s partnerom odvija se u atmosferi harmonije i uzajamnog razumevanja. Lavovi, planirate zajedničko putovanje, a to će poboljšati kvalitet odnosa i doneti mnogo lepih iznenađenja. Rakovi, slobodni se nalaze na ljubavnoj prekretnici. Uskoro vas očekuje početak novog ljubavnog poglavlja. Blizanci, oni koji su u vezi osećaju nezadovoljstvo jer im je potreban adrenalin. Priredite partneru lepo iznenađenje. Bikovi, odnos s partnerom mogu da obeleže razmirice. Neko će morati na kraju da popusti. Ovnovi, imate osećaj da partner živi u svom svetu i da ste se udaljili. Otvorenim razgovorom zaustavite to pravovremeno.

Što se zdravlja tiče, Ovnovi će imati bolove u kičmi, Blizance će mučiti anksioznost, Vage bi trebalo više da se kreću...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading