VRELA KO AFRIKA! Sandra okupila pola estrade - ne zna se ko je ZGODNIJI, a svi gledali u NJENE GRUDI! (GALERIJA)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

13.05.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra se pojavila u crvenoj kombinaciji, koja nikog nije ostavila ravnodušnim!

VRELA KO AFRIKA! Sandra okupila pola estrade - ne zna se ko je ZGODNIJI, a svi gledali u NJENE GRUDI! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sandra Afrika

Popularna pevačica Sandra Afrika danas je izbacila novi album, a večeras je organizovala promociju, na kojoj se pojavila u vatrenom izdanju. Sandra je nosila crvenu haljinu sa prorezom na stomaku, koja je delimično otkrivala i njene grudi. Pevačica je još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najzgodnijih dama na našoj estradi.

Pola estrade došlo je da podrži Afriku. Među prvima se pojavila pevačica Jana Todorović, sa svojom ćerkom Kristinom Džulijen

Goga Sekulić stigla je na promociju i donela svojoj koleginici korpu sa cvećem, a potom pozirala sa Anabelom Atijas. Anabela je nosila zanimljivu kratku haljinu sa životinjskim printom, koja je savršeno istakla njenu figuru.

Stigla je i Milica Jokić, koja je Sandri donela buket cveća. Za naše fotoreportere ispozirala je i Slađa Allegro, koja je na promociju došla sa svojim suprugom.

Posebno zanimljiv poklon donela je Marina Tadić, koja se pojavila sa poznatim šminkerom Dušanom Lazićem Lazom.

Sandru je došla da podrži i Sonja Vuksanović, koja je rado pozirala sa Afrikom. Ko je sve još došao, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Afrika je nedavno organizovala druženje sa tviterašima, gde je govorila o novom albumu.

- Preslušali smo ceo album, zanimalo me je da čujem njihovo mišljenje i koje su pesme njima favoriti. Složili smo se za nekoliko: "Drugarice", "Koma", "Ciganka" i "Zid". Oduševljena sam jer su to pesme koje bih i ja izdvojila i većina ljudi oko mene - rekla je Sandra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading