ŠOK UOČI ROLAN GAROSA: NOVAK povukao RADIKALAN POTEZ i odjavio još jednog ČLANA SVOG TIMA!

Autor:

Sport

26.05.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj saradnje.

ŠOK UOČI ROLAN GAROSA: NOVAK povukao RADIKALAN POTEZ i odjavio još jednog ČLANA SVOG TIMA!

Foto: Starsport

Neposredno pred početak Rolan Garosa, Novak Đoković je doneo još jednu iznenađujuću odluku - odlučio je da prekine saradnju sa Nenadom Zimonjićem. Zimonjić je bio privremeno rešenje nakon odlaska Gorana Ivaniševića iz Novakovog tima. Prema informacijama Sport kluba, postoji mogućnost da će se Đokoviću u Parizu pridružiti još neko iz njegovog bliskog okruženja, uz već prisutne fizioterapeuta Miljana Amanovića i kondicionog trenera Gebharda Fil-Griča.

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Zimonjić


Sa novim promenama u svom timu, Novak će se suočiti sa dodatnim izazovima na Rolan Garosu. U prvom kolu, Đoković će igrati protiv Francuza Erbera, što će biti prilika da pokaže svoju spremnost i odlučnost u novoj konstelaciji.

Ova odluka Novaka Đokovića izazvala je brojne spekulacije i reakcije u teniskom svetu. Mnogi su iznenađeni promenom u njegovom timu neposredno pred početak velikog turnira, ali ostaje da se vidi kako će se ova odluka odraziti na njegove nastupe u narednom periodu.

Napetost pred početak turnira oseća se i u Novakovim rečima, gde izražava nadu da će pronaći nova rešenja i povratiti svoju prepoznatljivu formu.

Organizatori Rolan Garosa obezbedili su veći nagradni fond za ovogodišnji turnir, što će svakako privući još veću pažnju javnosti i teniskih profesionalaca. Nagradni fond od 53,48 miliona evra obezbediće značajne iznose novca za najbolje igrače, sa pobednicima koji će odneti po 2,4 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading