PARTIZAN NIJE AUTOBUSKA STANICA! Napadač Partizana POBESNEO: ŠVAŠTA BIH REKAO, pojedinci da se ZAPITAJU!

Autor:

Sport

26.05.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ponovo razočarali.

PARTIZAN NIJE AUTOBUSKA STANICA! Napadač Partizana POBESNEO: ŠVAŠTA BIH REKAO, pojedinci da se ZAPITAJU!

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić, fudbaler Partizana, izrazio je nezadovljstvo sezonom za crno-bele nakon remija u poslednjem kolu Superlige Srbije protiv Radničkog 1923 u Humskoj - 2:2.

Kako je u taboru Partizana bilo svetlih tačaka.

- Imali smo probleme užasne. Počev od mene, do svih ostalih aktera, osim golmana. Bez obzira što primamo dosta golova, nije samo odbrana kriva. Da se ne lažemo, jer odbrana počinje od napada. Primili smo 50 i nešto golova, sa Evropom... Uf, ne pamtim kada je to poslednji put bilo - rekao je Nikolić i dodao:

- Jesmo dali dosta golova, ali to znači da mi u napadu nismo vodili mnogo računa o odbrani. Izvinjavam se momcima u odbrani, kao i golmanu za celu sezonu. Izvinjavam se u svoje ime, a da li će ovo neko drugačije shvatiti, ni ne zanima me. U pojedinim situacijama odnos prema igri je neprihvatljiv.

Partizan je do 76. minuta imao dva gola zaostatka, a upravo Nikolić je tada smanjio prednost rivala.

- Nije ni trebalo da dobijemo utakmicu, nešto nas je pogledalo, mladost koja je ušla, mladost na koju je možda ranije trebalo da se obraća pažnja. Pogledajte Trifunovića, Rogana, Stjepanovića koji je odigrao dva perfektna derbija, Janković mali... To su deca koja su morala da dobiju veću minutažu, po mom mišljenju - rekao je Nikolić i osvrnuo se na izgubljenu titulu:

- Dosta je faktora uticalo na sve što se desilo. Kada sa +6 odeš na -14 ili -16 koliko je sada, to je katastrofa. Ne znam šta bih rekao, užas. Bez obzira što je u nekim situacijama sudija bio kriv, to svi znamo, nema potrebe da se krije. Sudije jesu bile krive za određeni broj bodova, ali smo mi bili za većinu glavni krivci. Koliko god bila krivica sudija, naša je veća. Svašta bih rekao, suzdržavam se. Imao sam velike ambicije pred početak sezone, rekao sam tada da imam pravo da se nadam, bez obzira što su nas svi unapred otpisali. Neshvatljiv pad i sve posle derbija 2:2, posle Kruševca... Bez obzira da li je bio penal ili nije, morali smo utakmicu da rešimo i u prvom poluvremenu, bez obzira da li je Radaković napravio previd ili ne... Ako to nismo dobili, onda u Lučanima sijaset šansi. Pojedini igrači bi trebalo da se zapitaju neke stvari, Partizan nije autobuska stanica da neko dođe i prođe. Mi ćemo ostati, bar se nadam da hoćemo, bar dobar deo domaćih. Mi ovde ostajemo i na našim plećima biće kritike i sve. Kao jedan od najstarijih ponavljam – neki igrači da se zapitaju dobro. I na sebe mislim, zbog nekih situacija i utakmica kako sam odigrao. Uvek sam nesrećan, ni sada nisam srećan bez obzira što smo stigli rezultat. Možda je trebalo oni da jure rezultat, jer mi smo ipak Partizan.

Govorio je i o promenama u klubu.

- Da znamo da se nosimo sa pritiskom, to treba da se promeni. Kada je lepo, sve je lepo. Kada dođu problemi, u Partizanu je najteže igrati. Bez obzira što je lepa naša publika, ujedno je i teška. Kada ne ide, svaka kritika se čuje. Još je veća žal jer je južna tribina prazna, pa se još više čuje. Kada dođeš u Partizan i ako od malih nogu želih da igraš u velikom klubu, kada si tu – moraš da se nosiš sa pritiskom. Ne možeš samo da digneš ruke i kažeš: 'Muko moja, pređi na drugoga'. Ne može tako - rekao je Nikolić i dodao:

- Treba dosta stvari da se promeni, verovatno i hoće prema navodima raznih medija i čitamo svuda po internetu. Sada, ko je tu da se menja, nije na meni da sudim, niti je na meni da donosim odluke. Zadržaću za sebe šta tu treba da se promeni i šta treba da se menja. Možda ja treba da se promenim, otkud znam. Igrao sam u napadu, postigao šest golova uz osam asistencija. Ali, s obzirom na minutažu koju sam imao rekao bih da sam uradio dobar posao. Moram to da kažem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading