BOLONJA ODIGRALA ZA PARTIZAN! CRTA SE nešto povoljniji ŽREB za crno-bele!

Autor:

Sport

25.05.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put ka Ligi šampiona.

BOLONJA ODIGRALA ZA PARTIZAN! CRTA SE nešto povoljniji ŽREB za crno-bele!

Foto: Starsport

Fudbaleri Bolonje doživeli su poraz od domaće Đenove na stadionu "Luiđi Feraris" rezultatom 2:0, čime su okončali uspešnu sezonu u Seriji A. Ovaj poraz neće imati posledice po klub koji će igrati u Ligi šampiona, dok se u isto vreme spekuliše šta će biti sa Tijagom Motom za kojeg se priča da će preuzeti ulogu trenera Juventusa na kraju sezone.

Ova pobeda Đenove obradovala je i navijače Partizana, koji iščekuju protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-belima bi sada odgovaralo da Atalanta ne završi na petom mestu u Seriji A, omogućavajući im lakši put ka grupnoj fazi Lige šampiona.

U tom slučaju Partizan bi za moguće rivale samo samo Fenerbahče i Dinamo iz Kijeva, u suprotnom će im rivali biti Slavija Prag, Salcburg ili Fenerbahče.


Atalanta, koja je već obezbedila grupnu fazu Lige šampiona pobedom u finalu Lige Evrope, igra ključnu ulogu. Njihova borba za poziciju u prvenstvu direktno utiče na moguće rivale Partizana u kvalifikacijama. Navijači Partizana će navijati da Atalanta ostvari barem jednu pobedu u preostala dva meča italijanskog šampiona, kako izbegao peto mesto na tabeli i omogućio lakši žreb za srpski tim.

Atalanta u poslednjim utakmicama igra protiv Torina i Fjorentine. Ukoliko ostvare još jedan trijumf, Partizan će imati lakši put ka grupnoj fazi Lige šampiona. Međutim, situacija je i dalje neizvesna, a navijači Partizana ostaju u nadi da će im se žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona okrenuti u njihovu korist.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading